مقایسه آمار اردیبهشت 1399 و 1398نشان داد

افزایش ۲۳ درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

۱۲:۵۲:۱۹ خرداد ۲۵, ۱۳۹۹

مقایسه آمار اردیبهشت ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ نشان داد: افزایش ۲۳ درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۲۳ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، نتایج آمارگیری اردیبهشت مرکز آمار ایران از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور نشان می‌دهد، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه اردیبهشت ۱۳۹۹جمعاً ۳۰.۹ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۷,۲ هزار تن، ۵۵.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۱ هزار تن و سایر انواع دام با ۵۵۲.۲ تن، به‌ترتیب ۳۵.۷ درصد، ۶.۸ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۳۹۹ نسبت به فروردین ۱۳۹۹ در حدود ۴۱ درصد افزایش داشته است.
همچنین مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۲۳ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۱۷ درصد افزایش، برای بز و بزغاله ۱۷درصد افزایش، برای گاو و گوساله ۲۹ درصد افزایش، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۲۲ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ۱۵ درصد کاهش داشته است./پ/

image_print