پروتکل ها و الزامات مرتبط با اصناف

۱۵:۳۳:۳۵ فروردین ۲۳, ۱۳۹۹ 0 دیدگاه

به گزارش اتاق اصناف ایران در راستای راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا ، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار در واحدهای صنفی لینک پروتکل های بهداشتی اصناف از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است.
بر اساس این گزارش یکی از راههای کاهش مواجه و قطع زنجیره تماس رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که بسیاری از شاغلان صنایع و واحدهای تولیدی و خدماتی در معرض بیماری کروید ۱۹ هستند و محل های کسب وکار یکی از اماکن تجمع محسوب می شوند که می توانند سبب انتقال بیماری گردند و از آنجایی که حفظ سلامت نیروهای کار از اهمیت بالایی برخور دار بوده و مقررات ویژه ای که از طریق فاصله گذاری اجتماعی علاوه بر رعایت اصول بهداشتی برای کاهش مواجه متناسب با سطح اضطرار و درجه اهمیت فعالیت اقتصادی و صنایع در نظر گرفته شده است.
امروز سلامت مردم در اولویت بخش تجارت کشور است و این موضوع به تمام اصناف نیز اعلام شده تا در رابطه با رعایت پیش‌شرط‌ها و ضروریات آن، به واحدهای صنفی مرتبط تذکرات جدی داده شود.
به گزارش اتاق اصناف ایران بازرسان سازمان حمایت، وزارت بهداشت و اتاق اصناف ایران، به صورت شبانه روزی وضعیت سلامت کالاهای تولیدی و توزیعی کشور را رصد و پایش خواهند کرد و در صورت تخطی از ضوابط بهداشتی ابلاغی با واحدهای متخلف برخورد می شود.
بر این اساس از اصناف و مراکز صنعتی خواسته شده تا با ثبت نام در سایت وزارت بهداشت و امضای تعهدنامه مجوز بازگشایی بگیرند در غیر این صورت فعالیت آنها غیرقانونی است.
لینک پروتکل های رعایت فاصله اجتماعی و اصول بهداشتی در زیر امده است:

لینک پروتکل صنف بهداشتی قصابان

لینک پروتکل بهداشتی میادین میوه و تره بار

 لینک پروتکل بهداشتی رستوران ها و اغذیه فروشی ها

لینک پروتکل بهداشتی کیوسک های مواد غذایی

لینک پروتکل بهداشتی بقالی و خواروبار فروشی ها

لینک پروتکل بهداشتی نانوایی ها

لینک پروتکل بهداشتی لباس فروشی ها

لینک پروتکل بهداشتی آرایشگاههای زنانه و مردانه

لینک پروتکل بهداشتی کیوسک های مطبوعاتی

لینک پروتکل بهداشتی خودروهای درون شهری و برون شهری

لینک پروتکل بهداشتی مراکز اقامتی

اینوگرافی رعایت فاصله اجتماعی

اینوگرافی صنف قصابان

Print Friendly, PDF & Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 2 =