افزایش ۲۳ درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

مقایسه آمار اردیبهشت 1399 و 1398 نشان داد: افزایش 23 درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٢٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، نتایج آمارگیری اردیبهشت مرکز آمار ایران از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمي کشور نشان می‌دهد، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمي کشور در ماه اردیبهشت ١٣٩٩جمعاً ٣٠.۹ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٧,٢ هزار تن، ٥٥.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
گوشت گوسفند و بره با ١١ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.١ هزار تن و سایر انواع دام با ٥٥٢.٢ تن، به‌ترتیب ٣٥.٧ درصد، ٦.٨ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ١٣٩٩ نسبت به فروردین ۱۳۹۹ در حدود ۴۱ درصد افزایش داشته است.
همچنین مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٢٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.
تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ١٧ درصد افزایش، برای بز و بزغاله ١٧درصد افزایش، برای گاو و گوساله ٢٩ درصد افزایش، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٢ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ١٥ درصد کاهش داشته است./پ/