نخستین کارگاه مهارت‌محور طرح «نشان عالی تغذیه سالم» با حضور اعضای اتحادیه قنادان برگزار شد

رئیس اتحادیه قنادان تهران: ماندگاری اصناف در دنیای امروز بدون نوآوری ممکن نیست

۱۰:۰۳:۰۰ مهر ۱۵, ۱۴۰۴

نخستین ورکشاپ مهارت‌محور طرح ملی «نشان عالی تغذیه سالم» ویژه اعضای اتحادیه قنادان، روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن ابن‌سینا انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، این رویداد آموزشی به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران و با حضور و استقبال پرشور اعضای اتحادیه برگزار شد.
علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان تهران در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد : پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروزی، بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی، امکان‌پذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینه‌ساز تحول و رشد پایدار، در کسب‌وکارهای قنادی خواهد بود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران نیز در این برنامه با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز ، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخش‌های اجرایی تأکید کرد.
ناصر کلانتری، با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار کرد: تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاین‌رو رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت‌محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسب‌وکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.
لازم به ذکر است که این کارگاه در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزه‌های مختلف با ارائه آموزش‌های تخصصی، به ارتقای دانش و مهارت‌های کاربردی شرکت‌کنندگان پرداختند.
بررسی آلاینده‌ها و راهکارهای رفع اثرات میکروبی مواد غذایی، توسعه هوشمند کسب‌وکارهای خرد در دوران رکود، رنگ‌های شیمیایی و اسانس‌ها در صنعت غذا، حساب و کتاب هوشمند؛ شناسایی اشتباهات پرهزینه و راهکارهای رفع آن و نقش مواد اولیه سالم در تولید محصولات سلامت‌محور از جمله موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.
در پایان نیز، پنل تعاملی پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و واحدهای صنفی برگزار شد و شرکت‌کنندگان از آزمایشگاه‌های تخصصی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.
این رویداد سرآغاز مجموعه کارگاه‌های مهارتی طرح «نشان عالی تغذیه سالم» است که با هدف، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارت‌های اجرایی و ایجاد تمایز رقابتی در میان اصناف غذایی کشور برگزار شد.

image_print