رئیس اتحادیه قنادان تهران: ماندگاری اصناف در دنیای امروز بدون نوآوری ممکن نیست

نخستین ورکشاپ مهارت‌محور طرح ملی «نشان عالی تغذیه سالم» ویژه اعضای اتحادیه قنادان، روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن ابن‌سینا انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، این رویداد آموزشی به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران و با حضور و استقبال پرشور اعضای اتحادیه برگزار شد.
علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان تهران در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد : پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروزی، بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی، امکان‌پذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینه‌ساز تحول و رشد پایدار، در کسب‌وکارهای قنادی خواهد بود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران نیز در این برنامه با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز ، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخش‌های اجرایی تأکید کرد.
ناصر کلانتری، با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار کرد: تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاین‌رو رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت‌محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسب‌وکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.
لازم به ذکر است که این کارگاه در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزه‌های مختلف با ارائه آموزش‌های تخصصی، به ارتقای دانش و مهارت‌های کاربردی شرکت‌کنندگان پرداختند.
بررسی آلاینده‌ها و راهکارهای رفع اثرات میکروبی مواد غذایی، توسعه هوشمند کسب‌وکارهای خرد در دوران رکود، رنگ‌های شیمیایی و اسانس‌ها در صنعت غذا، حساب و کتاب هوشمند؛ شناسایی اشتباهات پرهزینه و راهکارهای رفع آن و نقش مواد اولیه سالم در تولید محصولات سلامت‌محور از جمله موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.
در پایان نیز، پنل تعاملی پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و واحدهای صنفی برگزار شد و شرکت‌کنندگان از آزمایشگاه‌های تخصصی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.
این رویداد سرآغاز مجموعه کارگاه‌های مهارتی طرح «نشان عالی تغذیه سالم» است که با هدف، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارت‌های اجرایی و ایجاد تمایز رقابتی در میان اصناف غذایی کشور برگزار شد.