در نشست کمیسیون تخصصی لوازم یدکی اتاق اصناف ایران مطرح شد؛

فرصتی بی‌سابقه؛ جزئیات همایش هم‌توان و نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو

۱۵:۴۶:۲۶ اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴

در نشست کمیسیون تخصصی لوازم یدکی اتاق اصناف ایران مطرح شد/ فرصتی بی‌سابقه؛ جزئیات همایش هم‌توان و نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو
نشست کمیسیون تخصصی لوازم یدکی اتاق اصناف ایران با حضور احسان‌ سقایی، دبیرکل اتاق اصناف ایران، سیداحمد حسینی، رئیس و اعضای کمیسیون تخصصی لوازم یدکی اتاق اصناف ایران امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، در این نشست پیرامون جزئیات همایش هم‌توان و نیز بیستمین دوره از نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تبادل نظر شد.
بر اساس این گزارش، همایش هم توان روز ۷خرداد ۱۴۰۴ و نیز بیستمین دوره از نمایشگاه تخصصی قطعات خودرو و لوازم یدکی کشور از تاریخ هشتم تا یازدهم خرداد ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.
این دوره از نمایشگاه، با تغییرات و تحولات اساسی نسبت به دوره‌های پیشین همراه شده است به طوری که برای نخستین بار با محوریت محتوا، مشارکت تشکل‌های صنفی و تولیدکنندگان داخلی برگزار می‌شود و گام مهمی در راستای ارتقاء جایگاه بخش خصوصی در تصمیم‌سازی‌های کلان صنعت خودرو به شمار می‌رود.
یکی از تحولات مهم در نمایشگاه امسال، ورود کمیسیون تخصصی و اتحادیه‌های صنفی به شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه است. برای نخستین بار، تشکل‌های صنفی به عنوان ذی‌نفعان اصلی صنعت، در فرآیند سیاست‌گذاری و نظارت بر واگذاری غرفه‌ها و مدیریت نمایشگاه نقش مستقیم دارند.
در همین راستا، یک سالن مجزا با نرخ غرفه‌سازی بسیار پایین به تولیدکنندگان صنفی اختصاص یافته و همچنین سالن دیگری برای شرکت‌های دانش‌بنیان پیش‌بینی شده است. افزون بر این، نمایشگاه امسال میزبان ۲۰ رویداد محتوایی تخصصی با حضور دانشگاهیان، فعالان صنعت و کارشناسان خواهد بود.
همچنین در تاریخ هفتم خردادماه نیز همایش ملی زنجیره ارزش قطعات خودرو با حضور فعالان صنعت، دولتمردان و تصمیم‌سازان اقتصادی کشور در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود. این همایش، فرصتی بی‌سابقه برای تشکل‌های صنفی است تا صدای خود را مستقیماً به گوش مسئولان دولتی برسانند و مشکلات، چالش‌ها و مطالبات خود را در حوزه تولید، اشتغال و حمایت از بخش خصوصی مطرح کنند.

image_print