رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور در اجلاسیه یکصد شهید صنف طلا:

مکانیسم ماشه از سوی اروپا تهدیدی بی‌اثر برای کشور است

۱۱:۵۱:۴۳ شهریور ۳۰, ۱۴۰۴

رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور، مکانیسم ماشه از سوی اروپا را تهدیدی بی‌اثر خواند و گفت: موضوع مکانیسم ماشه تنها یک جنگ روانی از سوی دشمن است و در واقع همانند خیس کردن فردی است که تا قبل از آن در استخری شنا می‌کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اصناف، سردار غلامرضا حسن‌پور، در اجلاسیه یکصد شهید صنف طلای کشور (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ادامه داد: موضوع مکانیسم ماشه تنها یک جنگ روانی از سوی دشمن است و در واقع همانند خیس کردن فردی است که تا قبل از آن در استخری شنا می‌کرده است.
وی با تأکید بر این که مردم کشور ما در همین تحریم‌ها رشد کرده‌ و به اوج رسیده‌اند، اضافه کرد: اقتصاد ما باید رشد در شرایط تحریم‌ها را از نظامیان کشورمان فراگیرد و مطمئنیم با پیمودن این مسیر می‌توانیم جمهوری اسلامی را به بهشت سرمایه‌گذاری دنیا تبدیل کنیم.

image_print