رئیس اتاق اصناف مرکز استان گلستان خبر داد؛

برپایی میز خدمت مالیات در اتاق اصناف گرگان

۱۳:۰۱:۳۳ مرداد ۱۲, ۱۴۰۴

رئیس اتاق اصناف مرکز استان گلستان با اشاره به لزوم تسهیل ارتباط میان مؤدیان صنفی و سازمان امور مالیاتی، از راه‌اندازی «میز خدمت مالیاتی» در محل اتاق اصناف گرگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف شهرستان گرگان، محمد ذاکرزاده با اعلام این خبر، افزود: با توجه به مراجعات و ابهامات مؤدیان صنفی در خصوص اظهارنامه‌ها، مالیات مقطوع، تبصره ماده ۱۰۰ و همچنین نحوه رسیدگی‌های مالیاتی، تصمیم گرفتیم با همکاری اداره کل امور مالیاتی استان، میز خدمت مالیاتی را در اتاق اصناف گرگان راه‌اندازی کنیم.
رئیس اتاق اصناف شهرستان گرگان افزود: هدف این میز خدمت، کاهش سردرگمی و ایجاد شفافیت برای کسبه و اتحادیه‌ها در تعامل با امور مالیاتی است. در سال گذشته در زمان آغاز به کار این میز، شاهد استقبال خوب اعضای صنوف و فعالان اقتصادی بوده‌ایم؛ چرا که پاسخ‌ها به‌صورت حضوری، دقیق و با تعامل مثبت ارائه می‌شود.
وی در توضیح خدمات ارائه‌شده در میز خدمت مالیاتی تصریح کرد: در این میز، کارشناسان مالیاتی مجرب مستقر هستند که به صورت مستقیم به سؤالات فعالان صنفی در خصوص نحوه تکمیل اظهارنامه‌ها، چگونگی برخورد با برگ تشخیص، نحوه اعتراض، پرداخت اقساطی، جرایم مالیاتی، و سایر موضوعات پاسخ می‌دهند. همچنین در موارد خاص، امکان ارجاع مستقیم پرونده‌ها به ادارات مالیاتی جهت بررسی تخصصی فراهم شده است.
رئیس اتاق اصناف شهرستان گرگان با بیان اینکه این میز به کاهش تنش بین اصناف و دستگاه مالیاتی کمک خواهد کرد، بیان کرد: ما همیشه بر تعامل به‌جای تقابل تأکید داشته‌ایم. راه‌اندازی میز خدمت مالیاتی، گامی عملی در همین راستاست. سال گذشته بسیاری از مؤدیان پس از مراجعه، اعلام کرده‌اند که بسیاری از سوءتفاهم‌ها یا مشکلات اداری با یک گفت‌وگوی ساده و روشن برطرف شده است. لذا این کار را امسال نیز انجام می دهیم.

image_print