بازدید رئیس بسیج اصناف از ۳ واحد تولیدی

۱۴:۱۷:۳۹ آبان ۲۲, ۱۴۰۱

در بازدید رئیس بسیج اصناف از ۳ واحد تولیدی مطرح شد؛ بی نیازی از واردات قاشق و چنگال خارجی

رئیس بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور در راستای برنامه‌های بازدیدی از بخش‌های مختلف اقتصادی کشور از ۳ واحد تولیدی – صنعتی در شهرک صنعتی پرند و استان مرکزی بازدید و با مدیران و کارکنان این مراکز دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از اردیبهشت آنلاین، غلامرضا حسن پور و نایب رییس اتحادیه لوازم خانگی فلزی تهران از شرکت تولیدی کسری استیل تهران (kst) بزرگترین تولیدکننده سرویس قابلمه، کتری، قوری و زودپز استیل در شهرک صنعتی پرند تهران بازدید کردند. محصولات این شرکت از نظر کیفیت و قیمت قابل رقابت با برندهای خارجی است و۱۷۰ نفر در این شرکت مشغول کار هستند. موفقیت این واحدتولیدی ارتباط مستقیم با بازار فروش است.
حسن پور همچنین از دو شرکت تولیدی سرویس قاشق و چنگال در منطقه ویژه اقتصادی شهرک صنعتی کاوه استان مرکزی با نام های “صنایع استیل آیریانا”و ” صنایع استیل سام کاوه” بازدید کرد. مشکل اصلی این شرکتها، قاچاق کالابه داخل کشور و فروش ضایعات است.

بنابر این گزارش، هفت شرکت تولید قاشق و چنگال در کشور به تولید باکیفیت مشغول هستند و نیازی به واردات این محصول وجود ندارد.
بازدید حسن پور از کارخانه تولید یخچال “نیکسان” در منطقه ویژه اقتصادی کاوه استان مرکزی، به همراه رضوانی عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اراک از دیگر اقدامات بود. این شرکت کمبود سرمایه در گردش را مشکل اصلی تولید دانست و حمایت واقعی بانک از تولید را خواستار شد. محصول این شرکت علاوه برتامین بازارداخل، توان رقابت در صادرات را دارد.

image_print