گزارش //

متوسط قیمت کالاهای خوراکی اعلام شد

۹:۵۰:۰۸ فروردین ۲۵, ۱۴۰۳

گزارش // متوسط قیمت کالاهای خوراکی اعلام شد

مرکز آمار بیشترین افزایش و کاهش قیمت کالاهای خوراکی را نسبت به ماه قبل اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از  ایسنا، مرکز آمار در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور را اعلام کرد که بدین شرح است:

&#۸۲۱۱; نان و غلات:

در این گروه، اقلام &#۸۲۲۱; برنج ایرانی درجه یک &#۸۲۲۱; با ۲.۷ درصد، &#۸۲۲۱; شیرینی خشک &#۸۲۲۱; با ۲.۲ درصد و &#۸۲۲۱; ماکارونی &#۸۲۲۱; با ۱.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

&#۸۲۱۱; گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام &#۸۲۲۱; ماهی قزل آلا &#۸۲۲۱; با ۲.۱ درصد ، &#۸۲۲۱; گوشت گوسفند&#۸۲۲۱; با ۱.۷ درصد و &#۸۲۲۰;کنسرو تن ماهی&#۸۲۲۱; با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به &#۸۲۲۰;مرغ ماشینی &#۸۲۲۱; با ۱.۹- درصد است.

&#۸۲۱۱; لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به &#۸۲۲۰;شیر خشک&#۸۲۲۱; با شش درصد و &#۸۲۲۱; ماست پاستوریزه&#۸۲۲۱; با ۱.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به &#۸۲۲۱; روغن مایع&#۸۲۲۱; با ۰.۵- درصد ،&#۸۲۲۱; روغن نباتی جامد&#۸۲۲۱; با ۰.۲- درصد ، و &#۸۲۲۰;تخم مرغ ماشینی &#۸۲۲۱; با ۰.۱- درصد است.

&#۸۲۱۱; میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به &#۸۲۲۰;موز &#۸۲۲۱; با ۱۳.۵ درصد و&#۸۲۲۱; انار &#۸۲۲۱; با ۷.۵ درصد است.

&#۸۲۱۱; سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به&#۸۲۲۱; فلفل دلمه ای &#۸۲۲۱; با ۱۵.۷ درصد ،&#۸۲۲۱; خیار&#۸۲۲۱; با ۶.۱ درصد ،&#۸۲۲۱; لپه &#۸۲۲۱; و &#۸۲۲۱; عدس&#۸۲۲۱; با ۵.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به &#۸۲۲۱; گوجه فرنگی &#۸۲۲۱; با ۷.۸- درصد و &#۸۲۲۱; قارچ&#۸۲۲۱; با ۰.۳- درصد است.

&#۸۲۱۱; قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به&#۸۲۲۱; شکر &#۸۲۲۱; با ۳.۶ درصد، &#۸۲۲۱; سس گوجه فرنگی &#۸۲۲۱; با ۲.۴ درصد و&#۸۲۲۱; قند &#۸۲۲۱; با ۲.۰ درصد است.

image_print