با همکاری اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ایی و صنایع غذایی کشور؛

نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی برگزار شد

۱۴:۰۹:۰۶ تیر ۲۵, ۱۴۰۴

نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی با همکاری اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ایی و صنایع غذایی کشور روز گذشته ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴، به میزبانی اتاق اصناف ایران و انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و با حضور سیدکامل تقوی‌نژاد، دبیر هیأت دولت، محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، کارشناسان و اساتید دانشگاهی، روسای اتحادیه‌ها و فعالان صنفی حوزه غذا، خوراکی و آشامیدنی در سالن بوعلی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ایی و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، در این نشست اهمیت و ضرورت ارتقاء سطح کیفی و سلامت انواع خوراکی‌ها در کشور به منظور افزایش سطح سلامت جسمی و روانی جامعه تأکید و راهکارهای لازم از سوی کارشناسان ارائه شد.

image_print