نماینده استان مرکزی در هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران تاکید کرد:

نیاز به شناسایی کامل فروشندگان سیار برای مقابله با تخلفات

۱۳:۰۵:۰۷ مرداد ۱۲, ۱۴۰۴

نماینده استان مرکزی در هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران گفت که تمامی فروشندگان سیار شناسایی شده و اطلاعات فردی و تخصصی آن‌ها در اختیار اتاق اصناف است تا با هرگونه تخلف احتمالی، از جمله کلاهبرداری یا سوءاستفاده از دستگاه کارت‌خوان، برخورد قاطع صورت گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، محمد تقی حسینی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ساماندهی مشاغل سیار در شهرستان خود گفت: برای ساماندهی این مشاغل، یک روز در هفته را به عنوان روز بازار در نظر گرفته‌ایم و در آن روز، فروشندگان سیار را در محلات مشخصی مستقر می‌کنیم. در روزهای دیگر، برخی از این افراد توسط شهرداری در نقاط خاصی مستقر می‌شوند.

وی در خصوص برخی نگرانی‌ها درباره مشاغل سیار، از جمله آلودگی صوتی یا احتمال سوءاستفاده‌هایی نظیر کلاهبرداری، تصریح کرد: بیشتر افرادی که به عنوان واحد سیار وارد شهر می‌شوند، توسط اتاق اصناف شناسایی شده‌اند و از آن‌ها اطلاعات فردی و تخصصی در اختیار داریم. در صورت بروز هرگونه تخلف، مانند ثبت مبالغ نادرست در دستگاه کارت‌خوان، به سرعت رسیدگی می‌کنیم.

نماینده استان مرکزی در هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران افزود: عمده مزاحمت‌های صوتی مربوط به موتورسیکلت‌هاست و خودروهای سیار معمولاً صدای مزاحم قابل‌توجهی ندارند.

حسینی در خصوص وضعیت مالیاتی مشاغل سیار نیز گفت: هر یک از این واحدها که دارای دستگاه کارت‌خوان باشند، در سیستم مالیاتی ثبت شده‌اند و اطلاعات آن‌ها در دسترس است.

image_print