نماینده استان ایلام در هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران:

فرسودگی ماشین‌آلات و نوسانات برق به تولید ضربه زده است

۷:۲۹:۰۲ خرداد ۵, ۱۴۰۴

نماینده استان ایلام در هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران: فرسودگی ماشین‌آلات و نوسانات برق به تولید ضربه زده است

نماینده استان ایلام در هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران، با انتقاد از فرسودگی تجهیزات تولیدی و صدمات ناشی از نوسانات برق، خواستار حمایت عملی دولت از واحدهای تولیدی برای نوسازی ماشین‌آلات و رفع موانع تولید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، سید ایوب جمشیدی، با اشاره به صدمات ناشی از نوسانات برق در دو سال اخیر، اظهار داشت: متأسفانه در سال گذشته و امسال، نوسانات مکرر برق صدمات زیادی به ماشین‌آلات تولیدی وارد کرده که این موضوع منجر به کاهش راندمان و بهره‌وری تولید شده است. در برخی از کارگاه‌ها حتی شاهد توقف خط تولید برای چندین روز بوده‌ایم.

جمشیدی کمبود نیروی انسانی ماهر را یکی دیگر از موانع جدی برای تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: در کنار مشکلات زیرساختی، کمبود نیروی کار، خصوصاً در مناطق کم‌برخوردار، آسیب قابل توجهی به روند تولید وارد کرده و موجب کاهش کیفیت و سرعت تولید شده است.

نماینده استان ایلام در هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران با اشاره به آثار منفی تحریم‌ها و نوسانات نرخ ارز در سال‌های اخیر گفت: بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل محدودیت‌های ناشی از تحریم و افزایش قیمت ارز، قادر به به‌روزرسانی یا جایگزینی ماشین‌آلات خود نیستند. همین امر باعث شده تا به‌جای تعویض، به تعمیر دستگاه‌های فرسوده روی بیاورند که در بسیاری موارد، هزینه‌های بیشتری نسبت به خرید دستگاه نو برای آن‌ها به همراه داشته است.

جمشیدی در پایان تأکید کرد: برای تحقق شعار سال و حمایت از تولید، دولت باید تسهیلات هدفمند و راهکارهای عملی در زمینه نوسازی تجهیزات در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهد تا شاهد افزایش بهره‌وری و کاهش مشکلات ساختاری در این حوزه باشیم.

image_print