رئیس اتاق اصناف ایران در نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی:

عرضه‌کنندگان غذا، خوراکی و آشامیدنی در قبال جان مردم مسئول هستند

۱۳:۵۶:۲۶ تیر ۲۵, ۱۴۰۴

رئیس اتاق اصناف ایران در نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه اتاق اصناف با معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: این تفاهم‌نامه در راستای خود اظهاری و خود کنترلی بهداشتی واحدهای صنفی و حل مشکلات اصناف در این حوزه به امضای دو طرف رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، قاسم نوده‌فراهانی در خصوص همکاری و تعامل اتاق اصناف با انستیتو سلامت تغذیه افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از اصناف کشور، عرضه‌کننده مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی هستند، لذا سلامت مواد غذایی و به تبع آن سلامت جامعه از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. در همین راستا مصصم شدیم تا با همکاری انستیستو تغذیه، سطح کیفی و سلامت مواد خوراکی را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ اتحادیه و ۱۵۰ رسته شغلی در تهران در حوزه مواد غذایی فعالیت می‌کنند که با احتساب این تعداد در سایر استان‌های کشور، بیش از یک و نیم میلیون واحد صنفی در سراسر کشور عرضه کننده انواع مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی هستند. لذا بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است تمام فعالان حوزه غذایی اعم از تولیدکننده و عرضه‌کننده طبق مفاد تفاهم‌نامه، اقدام به ارتقاء سطح کیفی محصولات خود کنند.

نوده فراهانی تأکید کرد: با توجه به اینکه تمامی فعالان صنفی حوزه غذا، خوراکی و آشامیدنی با سلامت مردم سرو کار دارند، از این رو در قبال سلامت و جان مردم جامعه مسئول هستند.بنابراین همه فعالان این حوزه باید برای تقویت و افزایش سطح کیفی محصولات خود همکاری کنند.

رئیس اتاق اصناف ایران بر ضرورت آموزش اصناف تأکید کرد و ادامه داد: طبق تفاهم‌نامه امضا شده، امکانات و ظرفیت‌های انستیتو سلامت تغذیه در اختیار اصناف قرار می‌گیرد و آموزش‌های تخصصی و سلامت‌محور از طریق برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی از سوی کارشناسان انستیتو به جامعه صنفی ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد که با همکاری و تعامل همه بخش‌ها، نهادها و ارگان‌ها، اقدام مهم و موثری در حوزه سلامت جامعه انجام شود.

image_print