
امضای تفاهمنامه همکاری میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
در راستای اجرای بند ۳ ماده ۴۵ قانون نظام صنفی انجام شد: امضای تفاهمنامه همکاری میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
در راستای تعامل و همکاری بیشتر میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، تفاهمنامهایی فیمابین قاسم نودهفراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران و سید امیر محمد مرتضویان، رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی امضا شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، این تفاهمنامه در راستای اجرای بند ۳ ماده ۴۵ قانون نظام صنفی مبنی بر وظیفه اتاق اصناف ایران در ساماندهی اصناف و با موضوع همکاری در اجرای طرح ساماندهی افراد صنفی زیرمجموعه اتحادیههای صنفی و اتاقهای اصناف کشور مرتبط با موادغذایی، خوراکی، آشامیدنی با تمرکز بر آموزش، مهارتافزایی و صدور گواهیهای معتبر به امضای دو طرف رسید.
بر اساس مفاد این تفاهمنامه، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، نخستین دفتر «مطالعات تدوین راهبردهای اصناف غذایی کشور» را با مشارکت اتاق اصناف ایران تأسیس و نسبت به برگزاری دورههای آموزشی برای ارتقای دانش، مهارت و تخصص افراد صنفی غذایی اقدام کرده و گواهینامه گذراندن دور را صادر میکند.
انستیتو همچنین با مشارکت اتحادیههای صنفی ضوابط بهبود کیفیت محصولات غذایی اصناف را تدوین کرده و با انجام آزمایشهای لازم، نشان کیفیت محصولات صنفی را اعطا میکند.
اجرای مفاد این تفاهمنامه موجب ارتقای جایگاه اصناف، بهبود کیفیت محصولات و افزایش فروش و از همه مهمتر جلب رضایتمندی مشتریان و شهروندان میشود.