رئیس اتاق اصناف مرکز استان مازندران عنوان کرد؛

زمین‌ گران و کمبود زیرساخت‌ها؛ مانع اصلی ایجاد شهرک‌های صنفی استان

۷:۴۵:۳۷ مرداد ۲۸, ۱۴۰۴

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مازندران با اشاره به وضعیت فعلی شهرک‌های صنفی در استان گفت: متأسفانه مازندران در زمینه ایجاد شهرک‌های صنفی، برخلاف بسیاری از استان‌های کشور، هنوز نتوانسته گام مؤثری بردارد و این مسئله همچنان روی زمین مانده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، تورج ایمانی افزود: یکی از اصلی‌ترین مشکلات، قیمت بسیار بالای زمین‌ها است که باعث شده حتی صنوف توان خرید و سرمایه‌گذاری در این بخش را نداشته باشند. حتی زمانی که زمین‌هایی با کاربری‌های مشخص در دسترس قرار می‌گیرد، افزایش هزینه‌ها و مشکلات اداری مانع از اجرایی شدن پروژه‌ها می‌شود.

وی تأکید کرد: برای حل این معضل نیازمند عزم جدی مسئولان استانی، به‌ویژه استاندار، و همکاری دستگاه‌های مرتبط هستیم تا با تسهیل شرایط خرید زمین، تامین زیرساخت‌ها و رفع موانع اداری، زمینه لازم برای راه‌اندازی شهرک‌های صنفی فراهم شود و اصناف مازندران بتوانند در فضایی منظم و مدرن به فعالیت بپردازند.

image_print