رئیس کارگروه شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران؛

کاهش عرضه روغن در بازار / شیرینی فروشان برای پخت شیرینی شب یلدا روغن ندارند/ شیرینی کالای فوق لوکس شده است

۱۴:۰۱:۲۰ آذر ۲۴, ۱۴۰۳

رئیس کارگروه شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران؛ کاهش عرضه روغن در بازار / شیرینی فروشان برای پخت شیرینی شب یلدا روغن ندارند/ شیرینی کالای فوق لوکس شده است

کارگروه شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران با بیان اینکه در دو هفته اخیر روغن در بازار نایاب شده است، گفت: متااصفانه تقاضا برای خرید انواع شیرینی نسبت به سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده و شیرینی به یک کالای فوق لوکس تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، علی بهره‌مند درخصوص قیمت شیرینی شب یلدا افزود: از سال ۱۴۰۰ به بعد،  اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران قیمت شیرینی را به صورت دستوری به اعضا اعلام نمی‌کند و قیمت شیرینی در واحدهای صنفی برحسب کیفیت و درجه‌بندی و براساس عرضه و تقاضا مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اتحادیه نظارت کافی بر قیمتها و کیفیت محصولات دارد، گفت: قیمت‌ها نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. اگرچه ما نیز از قیمت‌ها راضی نیستیم و ترجیح می‌دهیم تمامی شهروندان قدرت خرید شیرینی را داشته باشند اما چاره ای نیست چرا که قیمت مواد اولیه به شدت افزایش یافته است.

بهره‌مند ادامه داد:  به دلیل گرانی انواع شیرینی، تقاضا در بازار در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته و ادامه فعالیت برای بسیاری از واحدهای صنفی سخت شده است.

رئیس کارگروه شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران تصریح کرد: چالش و دغدغه اصلی فعالان صنفی این حوزه در دو هفته اخیر تهیه روغن و کره بوده است. روغن در بازار نایاب شده و در صورت عرضه نیز، با قیمت‌های بسیار گرانی فروخته می‌شود. کارخانه‌ها باید پاسخگوی این وضعیت باشند در این خصوص نیز پیگیری‌های لازم از سازمان‌ها و نهادهای ذیربط انجام شده اما متاسفانه پاسخی دریافت نکرده‌ایم

image_print