جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم بازار برگزار شد؛

قدردانی معاون اول رئیس جمهور از جامعه اصناف/عارف: سازوکار مشترک نظارتی اصناف و بسیج بازخورد موفقی داشت

۱۲:۰۳:۲۳ شهریور ۱۸, ۱۴۰۴

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم بازار که با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دادگستری، رئیس‌ کل بانک مرکزی، رئیس شورای اطلاع رسانی، سخنگوی دولت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، رئیس اتاق اصناف ایران و مسئولان دستگاه‌های امر برگزار شد، با اشاره به محبت‌های همیشگی رهبرمعظم انقلاب نسبت به دولت‌ها به ویژه دولت وفاق ملی تصریح کرد: حمایت‌های ایشان علاوه براینکه سرمایه‌ای بزرگ برای دولت چهاردهم است، مسئولیت دولتمردان را برای رفع مشکلات و کاستی‌ها سنگین‌تر می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، محمدرضا عارف افزود: ستادی با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و امور اقتصادی و دارایی و رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، تشکیل و ظرف دو هفته آینده سازوکارهای لازم و برنامه‌های راهبردی برای اجرایی شدن منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به معیشت مردم بویژه تثبیت قیمت و تأمین کالاهای اساسی تدوین می‌شود.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در نشست با هیأت دولت اعلام کردند که انضباط بازار کالاها بسیار مهم است و نباید مردم احساس کنند که بازار رها شده است که در این راستا اصناف و نهادهای نظارتی و بازرسی، نظارت‌های خود را افزایش دهند، البته دولت برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار را با توجه به شرایط خاص کشور در دستور کار قرار داده است.

به گفته عارف در ستاد تنظیم بازار برای برخورد و نظارت در بازار اقدامات خوبی انجام شده است و همچنین از سازوکار مشترک نظارتی اصناف و بسیج پاسخ خوبی گرفتیم که باید اقدامات و راهبردهای خوب ستاد تنظیم بازار در جنگ ۱۲ روزه با قوت ادامه یابد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه برهم زدن آرامش بازار از مهمترین راهبردهای دشمنان پس از ناکامی در جنگ ۱۲ روزه است، به گزارش اقدامات وزارت جهادکشاورزی برای کاهش قیمت گوشت مرغ اشاره و تأکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی موظف است با هر سازوکار لازم و بهره‌گیری از توانایی‌ها و کمک‌های اتحادیه‌ها در اصلاح قیمت گوشت مرغ برنامه‌ریزی کند.

عارف همچنین با قدردانی از اتاق اصناف ایران برای برگزاری نمایشگاه پاییزه لوازم‌التحریر از هفته جاری گفت: تولیدکنندگان و واردکنندگان لوازم‌التحریر نیز نیازهای دانش‌آموزان را با کیفیت بالا و حجم مورد نیاز برای دانش‌آموزان تامین کرده‌اند تا نوجوانان و آینده‌داران کشور بتوانند لوازم درسی مورد علاقه خود را با قیمت‌های مناسب تهیه کنند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در این نشست بر پرهیز از انحصار و لزوم رقابتی کردن بازار کالاهای اساسی از زنجیره تولید و تأمین تا توزیع تأکید کردند که باید کالاهای اساسی بدون دغدغه و هرگونه افزایش قیمت در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: توجه به معیشت مردم از مهمترین راهبرد و شعارهای رئیس جمهور بود که مقام معظم رهبری نیز در تمامی نشست‌ها با دولت به اهمیت این موضوع اشاره کرده‌اند و امروز نیز با صراحت بر جلوگیری از هرگونه افزایش قیمت در کالاهای اساسی و ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید کردند.

در ادامه این نشست قاسم نوده‌فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران نیز از برگزاری نمایشگاه پاییزه لوازم‌التحریر در هفته جاری خبر داد. همچنین در این جلسه اعلام شد که تخصیص ارز واردکنندگان لوازم‌التحریر برای ترخیص این کالاها از گمرک کشور، از روز جاری آغاز شده است.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گزارشی از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ارائه کرد و گفت: مرحله جدید این کالابرگ برای سه دهک از جامعه به زودی آغاز می‌شود.

image_print