رئیس اتاق اصناف شهرستان شادگان عنوان کرد؛

طلافروشان شادگان نیازمند تامین امنیت هستند /وقوع ۵ سرقت مسلحانه در ۲ سال

۱۴:۲۵:۴۰ آذر ۱۲, ۱۴۰۲

رئیس اتاق اصناف شهرستان شادگان عنوان کرد؛ طلافروشان شادگان نیازمند تامین امنیت هستند /وقوع ۵ سرقت مسلحانه در ۲ سال

رئیس اتاق اصناف شهرستان شادگان در استان خوزستان گفت: در صورت عدم تامین امنیت طلافروشان شادگان، این حرفه که در این شهرستان دارای قدمتی ۲۰۰ ساله است، از بین خواهد رفت.

ستار عبادی، رئیس اتحادیه طلافروشان شهرستان شادگان در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران درباره مهم‌ترین چالش‌های تجار طلا در این شهرستان گفت: بزرگترین مشکل ما سرقت‌های مسلحانه در شهرستان شادگان است؛ به طوری که طی ۲ سال اخیر ۵ سرقت مسلحانه از طلافروشان شهرستان رخ داده است که آخرین مورد آن دوهفته گذشته بود.

وی افزود: این اتفاقات تلخ باعث می‌شود که ما تجاری را که با زحمت بسیار راضی به فعالیت در شادگان کردیم، از دست بدهیم. معمولا تجار انگیزه‌ای برای فعالیت در شهرستان‌های دور افتاده ندارند و از سوی دیگر معضل بزرگی به نام سرقت مسلحانه نیز همه تجار ما را در معرض خطر قرار داده و باعث شده برخی از همکاران ما فعالیت خود را در شادگان متوقف یا تعطیل کنند.

رئیس اتاق اصناف شهرستان شادگان تاکید کرد: اگر شرایط به همین صورت پیش برود فکر می‌کنم تا یکسال آینده طلافروشی و طلاسازی در شهرستان شادگان که دارای یک قدمت ۲۰۰ ساله است، کلا جمع آوری شود.

عبادی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای تامین امنیت طلافروشان گفت: طی سال‌های اخیر مکاتبات بسیاری با دادستان محترم، فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی و سپاه شهرستان داشتم و درخواست کردم که طلافروشان و طلاسازان شهرستان برای جابجایی و آوردن اجناس خود توسط نیروی انتظامی اسکورت شوند که در نهایت انجام نشد. اما خوشبختانه فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان برای این موضوع به ما قول مساعد دادند که امیدواریم به نتیجه برسد./ب/

image_print