مشاور ارتباطات اجتماعی و مشارکت های فراسازمانی اتاق اصناف ایران؛

لزوم تمرکز بر الویت‌های اقتصادی در سیاستگذاری‌ها

۱۱:۴۱:۳۴ اردیبهشت ۴, ۱۴۰۳

مشاور ارتباطات اجتماعی و مشارکت های فراسازمانی اتاق اصناف ایران؛ لزوم تمرکز بر الویت‌های اقتصادی در سیاستگذاری‌ها

علی توسطی، مشاور ارتباطات اجتماعی و مشارکت های فراسازمانی اتاق اصناف ایران گفت: وقتی ۱۰ سال است که رهبر معظم اتقلاب، شعار هر سال را بر اساس مسائل اقتصادی بیان می‌کنند، ما باید تصمیمات خودمان را بر الویت‌های اقتصادی متمرکز کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، علی توسطی، مشاور ارتباطات اجتماعی و مشارکت های فراسازمانی اتاق اصناف ایران ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳۳ در مصاحبه با رادیو گفتگو با موضوع «بررسی جایگاه فعالان اقتصادی و تقویت بخش خصوصی در اقتصاد ملی» گفت: رهبر معظم انقلاب با تاکید بر جهش تولید مبتنی بر مشارکت مردمی، تئوری‌های اقتصادی بزرگی را در قالب کلمات ساده برای جامعه تفهیم و تبیین کردند.

وی با اشاره به ظرفیت ویژه اصناف در جلب مشارکت‌های مردمی افزود: در سطح کشور حدود ۳میلیون و ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای مجوز، زیر نظر ۷۲۰۰ اتحادیه صنفی درحال فعالیت هستند؛ اتحادیه‌هایی که خود زیرمجموعه ۴۰۰ اتاق اصناف در سراسر کشور قرار می‌گیرند. بر این اساس اتاق اصناف ایران در راس این مجموعه با کمترین هزینه، دسترسی بسیار سریع و سهل الوصولی به جای جای کشور دارند.

توسطی تاکید کرد: اگر قرار باشد این مشارکت‌ها و این همسویی در جهت تحقق شعار سال به وجود بیاید، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی می‌توانند بهترین واسطه برای ارتباط بین سیاستگذاران، دولتمردان و استراتژی‌ها و رویکردهای حاکمیتی با بدنه فعالان صنفی و اقتصادی باشند. در ارتباط با این موضوع اتاق اصناف ایران در راستای منویات مقام معظم رهبری، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری برای تحقق شعار سال و بهبود شرایط تولید اعلام کرده است.

مشاور ارتباطات اجتماعی و مشارکت های فراسازمانی اتاق اصناف ایران در بخش دیگری از سخنان خود درباره بررسی موضوع «تعطیلی‌ روز پنجشنبه» گفت: گاهی دولتمردان ما بدون کارشناسی‌های لازم تصمیمی را می‌گیرند که جامعه باید سالیان سال تاوان آن را بدهند. بیش از ۹۵ درصد در از حدود ۲۰۰ کشوری که در سازمان ملل متحد ثبت شده‌اند، خود را با تعطیلات میلادی منطبق کرده‌اند. اگر تصمیم «تعطیلی پنجشنبه‌ها» اجرایی شود، با توجه به تعطیلی ۲ روزه پنجشنبه و جمعه در کشور ما و تفاوت آن با ۲ روز تعطیلات در کشورهای دیگر، یک فاصله چهار روزه در هفته ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: ضمن اینکه بیشترین تعاملات اقتصادی ما با کشورهای شرقی و آسیای دور است که یک اختلاف چند ساعته نیز با آنها داریم که این موضوع باز هم به این فاصله می‌افزاید. گذشته از آن بر اساس فرهنگ جاری در کشور ما اگز یکی از تعطیلات مناسبتی ما در روزهای قبل از این تعطیلات واقع شود، آن هفته کاری به طورکلی از دست می‌رود. ما در حال حاضر نیز در حوزه اقتصاد منطقه‌ای با مشکل مواجه هستیم و کشور ترکیه که خود را با سیاست‌ها و برنامه جهانی منطبق کرده، درحال گرفتن سهم بازار ما در منطقه است.

علی توسطی تصریح کزرد: وقتی می‌بینیم ۱۰ سال است که رهبر معظم اتقلاب، شعار هر سال را بر اساس مسائل اقتصادی بیان می‌کنند، ما باید تصمیمات خودمان را بر الویت‌های اقتصادی متمرکز کنیم. یعنی آن اتفاق خوبی که باید در ارتباط با جهش تولید رخ دهد، به واسطه یک تصمیم اشتباه با مشکلات اساسی روبه‌رو خواهد شد.

 

image_print