رئیس اتاق اصناف شهرستان خاش: با همکاری صنوف وضعیت خاش از قرمز به زرد رسید

۲۳:۱۹:۳۹ آذر ۱۹, ۱۳۹۹

نماینده اتاق اصناف ایران در استان سیستان و بلوچستان، شهرستان خاش گفت: با همکاری صنوف و تعطیلی دو هفته ای واحدهای صنفی و رعایت پروتکل های بهداشتی وضعیت شهرستان خاش از قرمز به زرد رسیده است.
نوراحمد هاشم زهی در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: تداوم محدودیت ها و تعطیلی صنوف باعث کاهش آمار کرونا در شهرستان خاش شد و شرایط بازگشایی مجدد فعالیت مشاغل و اصناف ایجاد شد .
وی تصریح کرد: در طرح اجرای محدودیت های صنفی و تعطیلی بازار و صنوف ، واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف شهرستان خاش با همکاری بسیج اصناف در قالب ۴ تیم به صورت گسترده رصد و نظارت واحدها را بر عهده داشتند و ۱۱۰ واحدصنفی نیز پلمپ شدند .
هاشم زهی اظهار کرد: رسیدن به وضعیت زرد به لحاظ شیوع ویروس کرونا نشان‌دهنده همکاری خوب جامعه صنفی است که از درآمد خود صرفنظرکردند و در این شرایط اقتصادی واحدهای خود را تعطیل کردند و با رعایت جدی پروتکل های بهداشتی سعی در رسیدن به وضعیت سفید را داریم .
رئیس اتاق اصناف خاش تاکید کرد: رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی به واحدهای صنفی ابلاغ شده ودر صورت عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی و محدودیت‌ها ابتدا تذکر لسانی و در صورت تکرار پلمب و جریمه خواهند شد.
هاشم زهی افزود: اصناف از دولت انتظار همکاری دارند که در پیگیری وصول بیمه و مالیات و عوارض توسط شهرداری‌ها و اقساط وام‌ها و استمهال چک های بانکی در ایامی که صنوف مشمول محدودیت ها هستند و امکان فعالیت ندارند معافیت هایی را در نظر بگیرد./ع/

image_print