رئیس اتاق اصناف دهدشت خبر داد

انتقال ۲۵۰ واحد صنفی آلاینده به شهرک صنفی دهدشت

۱۰:۲۲:۳۱ خرداد ۱۸, ۱۳۹۹

رئیس اتاق اصناف دهدشت:پارچه لباس‌های محلی وارداتی است/انتقال ۲۵۰ واحد صنفی آلاینده به شهرک صنفی دهدشت
رئیس اتاق اصناف دهدشت (کهگیلویه و بویراحمد) گفت: ۲۵۰ واحد صنفی که فعالیت آن‌ها جزء صنوف آلاینده است به شهرک صنفی دهدشت منتقل خواهند شد.
عین الله اخوان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران افزود: ساخت شهرک صنفی دهدشت در حال حاضر از اولویت‌های اتاق اصناف دهدشت است. زمین مورد نظر خریداری شده و آب، برق و گاز هم داخل خیابان‌های شهرک آمده است.
وی ادامه داد: ثبت نام و قطعه‌بندی زمی‌ها انجام و تحویل مالکان شده است. ساخت و ساز چند نفر از این واحدها به پایان رسیده است. به این ترتیب با ساخت واحدهای صنفی دیگر، صنوفی از جمله مکانیک‌های خودرو، جوشکاران، نجاران، تراشکاران، برق‌کاران، صاف‌کاران و تعویض روغنی‌ها از سطح شهر به بیرون از شهر منتقل می‌شود.
رئیس اتحادیه پارچه فروشان و خرازان دهدشت در خصوص تولید پارچه در این منطقه نیز گفت: نوع پوشش مردم این منطقه لباس محلی است و با پارچه‌های خاص از جمله مخمل، ساتن، و گیپور تولید می‌شود.
اخوان افزود: اکثر پارچه‌فروشان دهدشت، این پارچه‌ها را از دبی تامین می‌کنند. این واردات به طور رسمی از بندر گناوه و دیلم انجام شده و با وانت به دهدشت می‌رسد. البته پارچه‌های کت، شلواری را از تهران و اصفهان تامین می‌کنیم اما پارچه‌های این لباس‌های محلی در کشور تولید نمی‌شود./پ/

image_print