افزایش ۲درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

۸:۵۱:۱۹ خرداد ۷, ۱۳۹۹

وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه فروردین ۱۳۹۹ جمعاً ۲۱,۹ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، گزیده نتایج ماه فروردین آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۲,۱ هزار تن، ۵۵.۴ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۷.۹ هزار تن، بز و بزغاله با ۱.۴۲ هزار تن و سایر انواع دام با ۴۲۱ تن، به‌ترتیب ۳۶.۲ درصد، ۶.۵ درصد و ۱.۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ۱۳۹۹ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹۸ نشان‌دهنده افزایش ۲ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۴درصد کاهش، برای بز و بزغاله ۱۵درصد افزایش، برای گاو و گوساله درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ۱۳درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است./پ/

image_print