همه چیز درباره قوانین بازگشایی واحدهای صنفی

۱۳:۳۸:۵۰ فروردین ۲۱, ۱۳۹۹

 

&#x۱f۵۳۹;تمامی راهنماهای گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعمل‌های بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir بارگذاری شده است و در قالب فایل‌های پی‌دی‌اف قابلیت دانلود دارند.

&#x۱f۵۳۹;با مراجعه به این سایت، منوهایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاه‌ها»، «حمل و نقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» &#۸۲۳۰; مشاهده می‌کنیم که با باز کردن هر کدام از این منوها اطلاعات جزئی‌تر، قابل دانلود خواهد بود. مثال‌هایی از آنها را مرور می‌کنیم:

&#x۱f۵۳b;منوی اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی:
&#x۱f۵۳۸;فروشگاه‌های عرضه گوشت
&#x۱f۵۳۸;میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
&#x۱f۵۳۸;فروشگاه‌های مواد غذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هایپرمارکت و نظایر آن
&#x۱f۵۳۸;مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانپذیر و مهمانسرا)
&#x۱f۵۳۸;کیوسک‌های عرضه مواد غذایی
&#x۱f۵۳۸;مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالارپذیرایی، حلیم و آش، آشپزخانه‌های مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)
&#x۱f۵۳۸;مراکز عرضه مواد غذایی (بقالی، خواربارفروشی، آجیل‌فروشی و نظایر آن)
&#x۱f۵۳۸;آرایشگاه‌های مردانه و زنانه
&#x۱f۵۳۸;کارگاه‌های نانوایی
&#x۱f۵۳۸;عمده‌فروشی

&#x۱f۵۳b;منوی صنایع و کارگاه‌ها
&#x۱f۵۳۸;شهرک‌های صنعتی
&#x۱f۵۳۸;صنایع تولیدی
&#x۱f۵۳۸;صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
&#x۱f۵۳۸;صنایع کوچک
&#x۱f۵۳۸;کارگاه‌های تولید مواد غذایی (بستنی‌سازی، کارگاه تولید شیرینی، کارگاه تولید محصولات لبنی و نظایر آن)
&#x۱f۵۳۸;کارگاه‌های قالیبافی سنتی

&#x۱f۵۳b;منوی حمل و نقل
&#x۱f۵۳۸;خودروهای درون شهری و برون شهری
&#x۱f۵۳۸;حمل بار جاده‌ای

&#x۱f۵۳b;منوی امور اداری و خدمات عمومی
&#x۱f۵۳۸;مراکز فروش لباس

&#x۱f۵۳۹;&#x۱f۵۳۹;تاکید می شود راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا برای مشاغل دیگر نیز در این سایت بارگذاری شده است و آنچه از نظر گذراندیم بخشی از آنهایی است که به حوزه کسب و کارهای صنفی نزدیک هستند&#x۱f۵۳۹;&#x۱f۵۳۹;

&#x۱f۵۳۹;بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت کرونا و کانال اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران به آدرس
@oai_otaghasnaf
برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحدهای صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست :
&#x۱f۵۳۸;فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر از FMCG(غیرسوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)
&#x۱f۵۳۸;پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف
&#x۱f۵۳۸;آرایشگاه و سالن زیبایی
&#x۱f۵۳۸;آموزشگاه‌های رانندگی
&#x۱f۵۳۸;رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست فود (رستوران و غذای آماده -صرفا بیرون‌بر- مجاز به فعالیت هستند)
&#x۱f۵۳۸;گرمابه، سونا و ماساژ
&#x۱f۵۳۸;روزبازارها و نمایشگاه‌ها
&#x۱f۵۳۸;مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت
&#x۱f۵۳۸;باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی
&#x۱f۵۳۸;تالارهای پذیرایی و سالن مراسم
&#x۱f۵۳۸;قهوه خانه، چایخانه و تریا

&#x۱f۵۳۹;اصنافی که در این فهرست عنوان نشده‌اند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از ساعت صفر جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.

&#x۱f۵۳۹;پس از این ثبت نام، اصناف شهرستان‌ها از تاریخ ۲۳فروردین و اصناف استان تهران از تاریخ ۳۰فروردین می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.

&#x۱f۵۳۹;گفتنی است بازرسی‌های بهداشتی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت.

image_print