رئیس اتاق اصناف ایران در بازدید از نمایشگاه ایران‌نوشت تأکید کرد:

حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده در قالب برپایی نمایشگاه پاییزه

۱۳:۲۰:۴۸ شهریور ۲۲, ۱۴۰۴

رئیس اتاق اصناف ایران در بازدید از نمایشگاه ایران‌نوشت که از ۱۸ شهریورماه در مصلی تهران و همزمان با نمایشگاه بوی ماه مهر در فرهنگسرای خاوران و اشراق در تهران برگزار شد، گفت: هدف از برپایی این نمایشگاه‌ها حمایت از تولیدکنندگان داخلی و عرضه کالای باکیفیت ایرانی با قیمت مناسب است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، قاسم نوده‌فراهانی افزود: عرضه مستقیم و بدون واسطه از تولیدکننده به مصرف‌کننده و ارائه تخفیف‌های واقعی، علاوه بر اینکه منجر به حمایت از تولید داخل می‌شود، مصرف‌کننده نیز با قیمت مناسب می‌تواند اقلام مورد نیاز خود را خریداری کند.

به گفته وی برگزاری سه نمایشگاه نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر با عنوان ایران نوشت و بوی ماه مهر با مجوز اتاق اصناف ایران برگزار شده است.

لازم به ذکر است، نمایشگاه ایران‌نوشت از ۱۸ تا ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۴ در شبستان اصلی مصلی تهران و نمایشگاه بوی‌ماه‌مهر در فرهنگسرای خاوران و اشراق از ۱۸ تا ۲۴ شهریورماه برگزار می شود.

 

 

image_print