
مشکلات صنف طلا و جواهر در سامانه نوین اصناف نیاز به بررسی دارد
نماینده اتاق اصناف ایران در استان تهران:
مشکلات صنف طلا و جواهر در سامانه نوین اصناف نیاز به بررسی دارد
نماینده اتاق اصناف ایران در استان تهران، شهرستان رباط کریم گفت:سامانه نوین اصناف با یکسری ایرادات مشکلاتی را برای صنف طلا و جواهر ایجاد کرده است.
امیرمهدی ایزدی رئیس اتاق اصناف شهرستان رباط کریم و نماینده اتاق اصناف ایران در استان تهران در گفت با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران اظهار کرد: دریافت پروانه کسب صنف طلا فروشان در سامانه نوین اصناف منوط به بارگذاری مدرک فنی طلا سازی شده، در حالی که این مساله نقض قانون نظام صنفی است و صنف طلافروشان یک واحدتوزیعی است نه تولیدی و نیاز به مدرک طلا سازی ندارد و تنها واحدهای تولیدی طلا سازی ملزم به دریافت مدرک طلاسازی هستند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر برای دریافت پروانه کسب صنف طلافروشان با مشکل روبه رو هستیم و این موارد به اتاق اصناف ایران ارجاع داده شده و امیدواریم زودتر رفع شود.
ایزدی افزود: بحث دیگری که خواستار پیگیری آن هستیم موضوع دفاتر سلامت می باشد که اگر واحدصنفی تاییدیه دفاتر سلامت را نداشته باشند برای دریافت پروانه کسب تایید نمی شود در صورتی که بنا به قانون نظام صنفی تایید وزارت بهداشت کافی بوده و این دست مسائل هزینه بیشتری برای واحدهای صنفی به دنبال دارد و شرایط فعالیت را برای واحدهای صنفی با مشکل همراه می کند و لازم است اتاق اصناف ایران پیگیر این مساله نیز باشد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان رباط کریم تصریح کرد: مساله دیگر الزام واحدهای صنفی طلا فروشی به استفاده از (طرح مها) می باشد که این موضوع نیز نیاز به بررسی و پیگیری از سوی اتاق اصناف ایران دارد./ع/