با همکاری بنگاه های تولیدی و خدماتی اصناف استان لرستان یک تا پنج کارآموز به روش استاد-شاگردی خواهند پذیرفت

۹:۵۱:۴۷ تیر ۱۸, ۱۴۰۱

با همکاری بنگاه های تولیدی و خدماتی اصناف لرستان یک تا پنج کارآموز به روش استاد-شاگردی خواهند پذیرفت.

به گزارش اتاق اصناف ایران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز لرستان، با همکاری بنگاه های تولیدی و خدماتی، اصناف لرستان یک تا پنج کارآموز به روش استاد-شاگردی خواهند پذیرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در خرم آباد، مدت زمان این دوره‌های کارآموزی را متناسب با رشته تحصیلی از ۱۰۰ ساعت تا ۱۸ ماه عنوان کرد.

امیر میمنت آبادی افزود: این دوره های کارآموزشی با استاندردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای انجام می شود و در پایان به کارآموزان گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای ملی و بین المللی اعطاء خواهد شد./ع/

image_print