
صدور یک هزار و ۷۵۰ پروانه کسب در سال جاری
علی میرکهنوج گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا ۱۵ اسفند سال جاری تعداد یکهزار و ۷۵۰ پروانه کسب توسط اتاق اصناف صادر شده است.
رئیس اتاق اصناف جیرفت در این باره، بیان کرد: در شهرستان جیرفت و در تمامی بخش های تابعه تعداد ۹ هزار واحد صنفی در زیر مجموعه ۲۶ اتحادیه صنفی فعالیت دارند.
وی افزود: از این تعداد بیش از ۸ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب بوده و سایر واحدهای صنفی توسط بازرسین اتاق اصناف و مدیران اجرایی بازدید شده و روند صدور پروانه کسب آنها ادامه دارد.
میرکهنوج ابراز کرد: در سال جاری بیش از ۱۲ هزار و ۹۰۰ مورد بازدید از واحدهای صنفی صورت گرفته و تعداد ۸ هزار و ۴۵۱ اخطاریه توسط بازرسان اتاق اصناف صادر شده است.
رئیس اتاق اصناف جیرفت ادامه داد: علاوه بر این نیز در این مدت تعداد ۴ هزار و ۹۲۸ اخطار با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی برای واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب و تمدید پروانه صادر شده است که در طول سال منجر به صدور صورتجلسه پلمب ۳ هزار و ۴۵۲ واحد صنفی شده است.
وی با اشاره به تلاش مداوم بازرسان اتاق اصناف در شهرها و بخش های تابعه شهرستان جیرفت، خاطرنشان کرد: بازدید از واحدهای صنفی به منظور کنترل قیمت ها و بررسی توزیع اقلام ضروری و سایر مایحتاج مردم با جدیت ادامه داشته است و در همین رابطه تعداد۵۵۰ پرونده واحد صنفی متخلف دارای تخلفات صنفی گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و۸۲۳۰; به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
میرکهنوج با بیان این مطلب که رسیدگی به شکایات مردمی در اولویت ماموریت های واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف قرار دارد، اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد شکایات بررسی شده مردم ۲ هزار و ۱۷۵ مورد است.
رئیس اتاق اصناف جیرفت تصریح کرد: در سال جاری ارزش ریالی پرونده های ارسالی به تعزیرات حکومتی ۲۳ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۱۴۰ هزار ریال است.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام پایانی سال و لزوم خرید مردم برای شب عید، ابراز کرد: بازرسی از واحدهای صنفی شدت گرفته است و تا پایان ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۱ این بازرسی ها ادامه دارد..
میرکهنوج ضمن درخواست از همکاران و کسبه، اظهار کرد: علیرغم همه مشکلات در این شرایط سخت اقتصادی بیش از پیش مراعات حال مشتریان را کنید.
رئیس اتاق اصناف جیرفت در خاتمه عنوان کرد: مردم شهرستان جیرفت می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی از قبیل کم فروشی، گرانفروشی، احتکار، امتناع از فروش و۸۲۳۰; با شماره تلفن ۰۳۴۴۳۳۱۶۵۵۲ واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف جیرفت تماس گرفته و یا گزارش خود را کتبی تحویل دهند و مردم مطمئن باشند در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی می شود./ح/