
تقدیر از روسای سابق مرکز استان لرستان و هرمزگان
بدون شک جایگاه رفیع اصناف چه به لحاظ ارائه خدمات ارزنده اقتصادی به کشور و چه به لحاظ شأن شامخ فرهنگی و اجتماعی مرهون حضور، فعالیت و زحمات شبانهروزی بزرگانی است که به واسطه تلاشهای مسئولانه و حمایتهای صادقانهشان، تأثیر بسزایی بر پیشبرد اهداف جامعه اصناف به عنوان بزرگترین نهاد مردمی بخش خصوصی و نیز شکوفایی و سربلندی میهن عزیزمان داشتهاند.
جناب آقای عبدالمجید جلالی رئیس سابق اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان و جناب آقای منوچهر اسبکوه رئیس سابق اتاق اصناف مرکز استان لرستان دو نفر از این عزیزان هستند که اقدامات ارزنده آنان در پیگیری مطالبات و حمایت از اصناف کشور و رفع مشکلات کسبوکار در اذهان جامعه به نیکی به یادگار خواهد ماند.
شایسته بود که اتاق اصناف ایران مراسم تقدیری را به پاس همکاری و فعالیت چندین ساله و در شأن و منزلت این عزیزان تدارک ببیند که متأسفانه به علت محدودیتهای کرونا، این امکان فراهم نگردید.
اینجانب بدینوسیله به نمایندگی از سوی هیئترئیسه اتاق اصناف ایران از تعهد، مدیریت کارآمد و احساس مسئولیت این عزیزان در دوران مسئولیت خود کمال تقدیر و تشکر را داشته و برای ایشان در دیگر عرصههای فعالیت و زندگی و خدمترسانی به ملت شریف ایران، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان مسئلت مینمایم.
۲۵fb;þ۰f;سعید ممبینی
۲۵fb;þ۰f;رئیس اتاق اصناف ایران
(۱۴۰۰/۰۶/۰۷)