۴۴ سال از تدبیر عالمانه و حکیمانه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس یعنی روز حمایت جهان از مردم ستم‌دیده و مظلوم فلسطین و روز تجلی مصاف حق علیه باطل می‌گذرد.

۱۰:۴۲:۰۸ فروردین ۲۶, ۱۴۰۲

۴۴ سال از تدبیر عالمانه و حکیمانه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس یعنی روز حمایت جهان از مردم ستم‌دیده و مظلوم فلسطین و روز تجلی مصاف حق علیه باطل می‌گذرد.

&#x۱f۵۳۹;فلسطین مسئله نخست و به تعبیر رهبر معظم انقلاب قلب تپنده جهان اسلام است. هرچند روز قدس به طور خاص به فلسطین و آرمان فلسطین اختصاص دارد، امّا فراتر از آن بعنوان محور وحدت و یکپارچگی جهان اسلام، روز بیداری و اتحاد کشور‌های مسلمان در مبارزه با ظلم، تجاوز، غصب و اشغالگری است.

&#x۱f۵۳۹;امروز صهیونیست‌ها در مواجهه با سونامی اعتراضات و هرج‌و‌مرج سیاسی ناشی از عملکرد رهبران خود و همچنین تحولات کرانه باختری و اقدامات شجاعانه گروه‌های مقاومت و نسل جوان بپاخاسته فلسطینی، دچار تزلزل روانی و حماقت راهبردی شده‌اند و هر روز در حال ارتکاب جنایت وحشیانه جدیدی هستند و بدون تردید با این اقدامات نمی‌توانند از سرنوشت محتوم شکست و زوال خود بگریزد.
فروپاشی این رژیم اشغالگر و کودکش که مورد اذعان برخی مقامات صهیونیستی نیز قرار گرفته است حتمی بوده و ارتکاب جنایت بیشتر تنها سرعت اضمحلال و نابودی رژیم را تشدید خواهد کرد. این واقعیتی است که به فضل الهی، امت اسلامی و آحاد آزادیخواهان و حق طلبان عالم در روز جهانی قدس را فریاد خواهند زد.

&#x۱f۵۳۹;اتاق اصناف ایران ضمن نثار درود بر روح شهیدان فلسطینی و ادای احترام به خانواده‌های آنان و عرض تحیت به اسیران و زندانیان فلسطینی به واسطه اراده استوارشان در تداوم مسیر مقاومت اعلام می‌دارد که حضور عظیم و مبارک مردم عزیز ایران علی‌الخصوص جامعه بزرگ اصناف کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس و در میدان دفاع واقعیِ سیاسی و مردمی از قدس موجب نیرو گرفتن و افزایش استقامت کسانی است که با جسم و جان خود از قدس و مسجدالاقصی دفاع می‌کنند و به امید خدا مبارزه بزرگ فلسطین به نتایج نهایی و مبارک خود نزدیک خواهد شد./ع/
(۱۴۰۲/۰۱/۲۳)

&#x۱f۵۳a;روابط عمومی اتاق اصناف ایران

image_print