
۳۵هزار واحد صنفی استان قزوین در پی شیوع کرونا آسیب دیدند/معافیت مالیاتی کمک موثری برای اصناف خواهد بود
رئیس اتاق اصناف قزوین گفت: در پی شیوع ویروس کرونا ۳۵ هزار واحد تعطیل شدند، و این مساله رکود بازار را به همراه داشته است.
محمد فرج زاده ها در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: صنوف استان قزوین از ابتدای فروردین ماه تا ۲۲ فروردین ماه تعطیل و پیک کاری شب عید را از دست دادند که امید می رود با کمک مسئولین و بخشودگی مالیات قسمتی از ضرر کسبه جبران شود.
وی تصریح کرد: دولت اعلام کرده است ۷۵ هزار میلیارد به واحدهای آسیب دیده اختصاص خواهد داد که هنوز آئیننامه و بخشنامه های آن ابلاغ نشده است، و منتظر آن هستیم تا ببینیم چه میزان از آن به اصناف آسیبدیده تعلق میگیرد.
رئیس اتاق اصناف قزوین افزود: در حال حاضر بهترین کمکی که می توان به اصناف کرد بحث معافیت مالیاتی سال ۹۸ است که از این طریق بخشی از ضرر و آسیب های وارده به اصناف جبران خواهد شد و امید داریم دولت در این مورد مساعدت های لازم را داشته باشد.
فرج زاده ها افزود: در استان قزوین ۴۰ هزار واحد صنفی مشغول به فعالیت هستند که با شیوع کرونا ۳۵ هزار واحد تعطیل شدند و ۵ هزار واحد باقی مانده نیز به دلیل عرضه کالاهای اساسی به ارائه خدمت پرداختند.
وی تاکید کرد: قیمت کالاها در بازار داخلی متاثر از قیمت دلار است و دولت باید کمک کند تا قیمت دلار ثابت بماند و وقتی دلار افزایش پیدا میکند قیمت ها نیز تحت تاثیر قرار می گرد و به همین علت قدرت خرید مردم در یکسال گذشته پایین آمده و گردش سرمایه ای در بازار وجود ندارد.
فرج زاده ها تأکید کرد: مسئولین اقتصادی دولت باید جلوی افزایش قیمت دلار را بگیرند تا رکود برطرف و اقتصاد ما پویا شود؛ امیدواریم دلار بیش از این افزایش پیدا نکند چون در پی رکود، قیمتها افزایش پیدا کرده و قدرت خرید مردم کاسته خواهد شد./ع/