رئیس اتاق اصناف دشتستان

بازرسی از اصناف دشتستان تشدید می‌شود

۱۰:۱۸:۴۴ اسفند ۲۵, ۱۴۰۰
رئیس اتاق اصناف دشتستان: بازرسی از اصناف دشتستان تشدید می‌شود
 رئیس اتاق اصناف شهرستان دشتستان گفت: بازرسی‌ها و نظارت بر اصناف و بازاریان شهرستان دشتستان که از ابتدای اسفند ماه سال جاری تشدید شده، تا پایان ایام نوروز ادامه می یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از فکرشهر، حسین کمالی گفت: کسبه و اصناف شهرستان دشتستان همیشه به ارزانی شهرت داشته و نباید این خوشنامی و اعتماد مشتری مخدوش شود، بنابراین باتوجه به شرایط اقتصادی موجود و تنگناهای معیشتی که قشر زیادی از مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند، کسبه محترم را به رعایت انصاف و مشتری مداری توصیه می کنم.
کمالی ادامه داد: مردم شهرستان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی احتمالی، اعم از گران فروشی، کم فروشی و احتکار با شماره تلفن گویای ۱۲۴ اداره صنعت، معدن و تجارت و شماره ۳۴۲۲۹۷۷۱ اتاق اصناف تماس گرفته و تخلف مشاهده شده را به بازرسان اطلاع داده یا با مراجعه مستقیم به واحد بازرسی اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی، شکایت خود را اعلام و پیگیری نمایند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان دشتستان با توجه به سیاست های پیشگیرانه ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: ضروری است واحدهای صنفی نسبت به تزریق سه دوز واکسن کرونا و اخذ QR Code و نصب آن در واحد صنفی (در محل قابل رویت برای همگان) اقدام کنند./ح/

image_print