رئیس اتاق اصناف پاکدشت:

پلمب ۱۰واحد صنفی ناقض پروتکل های بهداشتی

۱۲:۳۸:۰۹ آذر ۱۷, ۱۳۹۹

رئیس اتاق اصناف پاکدشت:پلمب ۱۰واحد صنفی ناقض پروتکل های بهداشتی

رئیس اتاق اصناف پاکدشت گفت: با اجرای طرح محدودیت‌های هوشمند کرونایی، ۱۰ واحد صنفی متخلف در این شهرستان پلمب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران پرویز نوروزی  در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به وضعیت نارنجی شهرستان در شیوع ویروس کرونا، فقط مشاغل گروه یک و دو با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه فعالیت دارند.

وی افزود: محدودیت‌های هوشمند کرونایی که از اول آذرماه در مناطق مختلف شهرستان پاکدشت اجرا شد، با بازرسی روزانه ۱۴۰ گشت مشترک از سوی بازرسان اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف، مرکز بهداشت و دستگاه‌های ذیربط همراه شد تا دستورالعمل‌های بهداشتی به درستی اجرا شود.

رئیس اتاق اصناف پاکدشت خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبات ستاد مقابله با کرونا مبنی بر محدودیت فعالیت مشاغل، بیش از ۹۰ درصد از واحدهای صنفی همکاری خوبی در رعایت مسائل بهداشتی داشتند.

نوروزی گفت: با توجه به ابلاغیه‌های اتاق اصناف مبنی بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، ۱۰ واحد صنفی به دلیل تکرار تخلف پلمب و از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

وی افزود: این واحدهای متخلف شامل سالن زیبایی زنانه، مشاور املاک، مراکز تهیه غذا و کافی شاپ است.

رئیس اتاق اصناف پاکدشت گفت: به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی و هشدارهای ستاد ملی کرونا، روزانه ۱۳۰ مورد اخطاریه برای صنوف متخلف صادر می‌شود که در صورت تکرار تخلف، این واحدها نیز پلمب می‌شود.

وی گفت: سه واحد نانوایی در شهر فرون‌آباد به دلیل دلیل کم فروشی و گران فروشی به بهانه افزایش هزینه‌های حمل و نقل، متخلف شناخته شده و برای آنان اخطاریه و پرونده تخلف صادر شد.

وی گفت: در صورت مشاهده تکرار هر گونه تخلف، این واحدها پلمب خواهند شد.

نوروزی تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۴۰ هزار شهروندان پاکدشتی در ۹ هزار واحد توزیعی و تولیدی و ۶ هزار واحد خدماتی زیر نظیر ۱۸ اتحادیه مشغول به‌کارند.

وی یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تماس ۱۲۴ گزارش داده تا واحد بازرسی در اسرع وقت موضوع را پیگیری کند./ح/

image_print