
نماینده تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی:اصناف درصد اشتغالزایی بالایی دارند
نماینده تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی:
اصناف درصد اشتغالزایی بالایی دارند
به گزارش اتاق اصناف ایران سیدجلیل میرمحمدی نماینده تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اصناف درصد اشتغالزایی بسیار بالایی دارند و اگر دولت و مجلس نگاه اشتغالزایی و رونق اقتصادی داشته باشند باید توجه بیشتری به حوزه صنفی و کسب و کارهای خرد صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: اصناف به دلیل ارتباط مستقیمی که با مردم دارند از جایگاه ویژه ای برخودار هستند و کسبه به نوعی امین و مورد اعتماد جامعه به حساب می آیند و از طرفی اصناف با سرمایه اندک اشتغالزایی دارند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز بخش مضاعفی از برخی مشاغل نسبت به پرداخت مالیاتشان فرار مالیاتی دارند و تبعات فرار مالیاتی دیگر مشاغل نباید به حوزه اصناف تحمیل شود و سازمان امورمالیاتی باید برنامه درستی برای شناسایی این واحدها داشته باشد.
میرمحمدی اظهار کرد: اصناف با توجه به نوسانات نرخ ارز و تحریم ها بسیار متضرر شدند و نتوانستند درآمد حداقلی داشته باشند و مدت محدودی نتوانستند فعالیت داشته باشند و حمایت مطلوبی از اصناف صورت نگرفت و مجلس در راستای جبران آسیب های اصناف حتما برنامه های حمایتی خواهد داشت.
وی بر ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی در جهت رونق بیشتر تولید و اشتغال تاکید کرد و افزود: امیدوارم با استمرار این طرح ها و فعالیت های ارزشمند، شاهد رونق بیشتری در عرصه تولید و اشتغال اصناف باشیم./ع/