نماینده اتاق اصناف ایران در استان اردبیل:نقایص سامانه نوین اصناف اصلاح شود

۱۳:۳۷:۰۹ تیر ۲۱, ۱۴۰۲

نماینده اتاق اصناف ایران در استان اردبیل:نقایص سامانه نوین اصناف اصلاح شود

نماینده اتاق اصناف ایران در استان اردبیل گفت: سامانه نوین اصناف از زمان اجرا تا کنون با نقایص متعددی همراه بوده، که مشکلاتی را برای اصناف ایجاد کرده است و لازم می باشد این مشکلات بازنگری و برطرف شود.
عسکر ارغوانی در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: واحدهای صنفی، اتحادیه ها و اتاق های اصناف در راستای صدور پروانه کسب مشکلاتی را با درگاه ملی مجوزها و سامانه نوین اصناف دارند که یکی از این مشکلات برگشت مبالغ واریزی به حساب اتحادیه ها می باشد که زمان زیادی میبرد تا به حساب واریز شود و این مساله مشکلات زیادی را برای اتحادیه ها و اتاق های اصناف ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد:یکی از مشکلات دیگر این سامانه قطعی زیاد این سامانه و نقض برخی از قوانین قانون نظام صنفی است که لازم است برطرف شود.

ارغوانی با اشاره به درآمد اندک اتاق های اصناف شهرستان ها گفت: در حال حاضر تامین منابع مالی اتاق ها و اتحادیه ها بسیار سخت شده و یکی از منابع اصلی مالی اتاق ها صدور پروانه کسب می باشد، که با اجرای سامانه نوین اصناف و نقایص آن میزان صدور پروانه های کسب کاهش یافته و از طرفی مبالغ دریافتی نیز بسیار دیر به حساب اتحادیه ها واریز می شود و مشکلات اتحادیه ها و اتاق ها را دو چندان کرده است و از اتاق اصناف ایران خواهشمندیم پیگیر حل این مشکلات باشد.
رئیس اتاق اصناف اردبیل اظهار کرد: مساله دیگر بحث حق کارشناسی رسیدگی به شکایات است، که لازم می باشد، اتاق اصناف ایران، دریافت حق کارشناسی، رسیدگی به شکایات و تخلفات را مصوب کند./ع/

image_print