رییس اتاق اصناف رامسر اعلام کرد:مشارکت ۹۸ درصدی اصناف رامسر در اجرای محدودیت‌های جدید

۱۲:۱۶:۴۰ دی ۱۵, ۱۳۹۹

رئیس اتاق اصناف رامسر گفت: نزدیک به ۹۸ درصد اصناف مشمول رامسر، در اجرای محدودیت‌ها مشارکت و همراهی کردند.

به گزارش اتاق اصناف ایران بهمن جعفری در خصوص آخرین وضعیت بازار رامسر پس از آغاز محدودیت‌های جدید کرونایی در شهرهای قرمز مازندران، اظهار کرد: از روز گذشته، محدودیت‌های جدید کرونایی در رامسر که یکی از ۴ شهر قرمز استان بوده، آغاز شده است.

وی افزود: طی محدودیت‌های جدید اعلام شده تنها مشاغل سطح یک مجاز به بازگشایی واحدهای صنفی خود هستند و مشاغل سطح دو، سه و چهار مجاز به بازگشایی واحدهای صنفی خود تا پایان شرایط قرمز، نیستند.

رئیس اتاق اصناف رامسر، خاطرنشان کرد: وضعیت کسبی در رامسر راکد و شرایط برای کسبه و فعالین صنفی در دوران کرونا بسیار سخت شده است.
رئیس اتاق اصناف رامسر، تاکید کرد: با همه مشکلات و گله‌مندی‌ها، نزدیک به ۹۸ درصد اصناف مشمول رامسر، در اجرای محدودیت‌ها مشارکت و همراهی کردند.

جعفری ابراز امیدواری کرد شرایط کرونایی قرمز رامسر با همراهی و رعایت بیشتر مردم، به نارنجی و زرد تغییر یابد تا شرایط مساعدتری برای اصناف رقم بخورد.

به گفته وی، ۵ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در رامسر مشغول فعالیت هستند که تعداد قابل توجهی از این عدد، جزو سطوح دو، سه و چهار قرار دارند که معیشت‌شان در روزگار سختی قرار دارد./ع/

image_print