رییس اتاق اصناف دماوند خبر داد؛ آغاز بازرسی از فروشگاه های زنجیره ای دماوند

۱۹:۵۷:۲۹ اسفند ۱۱, ۱۳۹۹

آغاز بازرسی از فروشگاه های زنجیره ای دماوند

بازرسی و نظارت بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پوشاک، آجیل و خشکبار و الزام به رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به فرارسیدن عید نوروز آغاز شد.

به گزارش اتاق اصناف ایران به نقل از خبرمعتبر، رضا میرزا کریمی رییس اتاق اصناف شهرستان دماوند با بیان اینکه هرگونه حراج در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و در واحدهای صنفی برای جلوگیری از تجمع ممنوع و تخلف می‌باشد‌، اظهار داشت: با توجه به روزهای پایان سال که سالانه نمایشگاه بهاره توسط اتاق اصناف برگزار می‌شد، شرایط کرونایی مانع اجرای آن به رسم سابق شد.

میرزاکریمی افزود: واحدهای صنفی که همکاری کنند با تائیدیه اتاق اصناف می‌توانند فروش فوق العاده، با نصب بنر داشته باشند.

وی گفت: در گشت امروز تخفیفات فریب کارانه برخی از فروشگاها و واحدهای صنفی منجر به ۱۲ اخطار پلمپ و ۴ برگه تخلفات صنفی ارجاع به تعزیرات شد و با هرگونه تخلفی که کوچکترین حقی از مردم ضایع کند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

شهروندان درصورت هرگونه تخلف صنفی با شماره ۷۶۳۴۴۷۴۸ و ۷۶۳۱۹۲۹۲ تماس حاصل فرمایند./ع/

image_print