نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی:

حضور بازاریان در شورای شهر این شورا را تقویت می‌کند

۱۲:۲۴:۳۲ آذر ۲۶, ۱۳۹۸

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت اصلاح قانون نظام صنفی اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بخش بازار نگاه ویژه‌ای دارند و بنابر مسئولیتی که اتاق اصناف ایران در حوزه مدیریت بازار دارد حمایت از اتاق اصناف ایران و اصلاح قانون نظام صنفی را ضروری می‌دانیم.
جبار کوچکی‌نژاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران بیان کرد: در قانون نظام صنفی اشکالاتی وجود دارد. یکی از این اشکالات مربوط به قانون منع حضور منتخبان تشکل‌های صنفی در شورای شهر است. بنابراین پیش‌بینی می‌شود که نمایندگان مجلس رای به رفع این مانع دهند چرا که ما معتقدیم حضور بازاریان در شورای شهر، این شوراها را تقویت می‌کند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر بازاریان معمولا افرادی متدین هستند و آنهایی که چندین دوره بر اساس انتخابات برگزار شده در هیات مدیره یک اتحادیه صنفی حضور یافته‌اند به طور حتم اعتماد بازاریان را جلب کرده و افراد امینی هستند. لذا محدود کردن حضور آنها در تشکل‌های صنفی به دو دوره متوالی یا چهار دروه متناوب صحیح نیست و این قانون که مصوب مجلس است و یک قانون بالادستی نیست، باید مورد بازنگری قرار گیرد./پ/

image_print