عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

جهش تولید با همیاری جامعه صنفی کشور و مجلس شورای اسلامی محقق خواهد شد

۱۱:۵۶:۱۵ تیر ۳۰, ۱۳۹۹

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت نامگذاری سال به جهش تولید گفت: جهش تولید با همیاری جامعه صنفی کشور و مجلس شورای اسلامی محقق خواهد شد.
عفت شریعتی در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: قطعا جهش تولید با همیاری جامعه صنفی و اتاق‌های اصناف کشور و مجلس شورای اسلامی محقق خواهد شد و اتاق اصناف ایران باید همکاری قابل توجهی با فراکسیون اصناف ،داشته باشند و ماحصل این همکاری ها می‌تواند تحولی در مسائل صنفی در سطح کشور و تقویت اتاق های اصناف ایجاد کنند.
وی تصریح کرد: با همکاری اتاق اصناف ایران و تشکیل فراکسیون اصناف اتاق فکری که زمینه ساز رفع مشکلات و دغدغه های جامعه صنفی باشد تشکیل خواهد شد و در این زمینه تلاش های لازم را منظور خواهیم داشت.
شریعتی اظهارکرد: در راستای جهش تولید دو اقدام باید صورت بگیرد و مهمترین آن قانون گذاری درست و اصلاح برخی قوانین است که تمام تلاش کمیسیون اقتصادی مجلس بر این است که هم از منظر نظارت بر حسن اجرای قوانین و هم قانونگذاری تقویت کننده جامعه اصناف کشور باشیم.
وی افزود: باید فضای محیط کسب‌وکار را بهبود بخشید و فرهنگ تولید و سرمایه گذاری را در جهت سرمایه‌داری تولیدی تقویت و حمایت کنیم و کمیسیون های تخصصی باید راه کارهای مناسب را برای بهبود وضعیت اقتصادی تدوین کنند./ع/

image_print