تمدید عدم اخذگواهی ماده ۱۸۶جهت صدور پروانه کسب تا پایان شهریور

۱۴:۴۳:۳۱ تیر ۱۵, ۱۳۹۹

در نشست عضو هیات رئیسه و نماینده سرپرست وزارت صمت در اتاق اصناف ایران با رئیس سازمان امور مالیاتی و با حضور سردار حسین دهقان مشاور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مقرر شد: تمدید عدم اخذگواهی ماده ۱۸۶جهت صدور پروانه کسب تا پایان شهریور
نشست عضو هیات رئیسه و نماینده سرپرست وزارت صمت در اتاق اصناف ایران با رئیس و معاون درآمدهای مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور برگزار و تمدید عدم اخذگواهی ماده ۱۸۶جهت صدور پروانه کسب تا پایان شهریور تمدید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، نشست ابراهیم درستی نماینده سرپرست وزارت صمت در اصناف کشور و نماینده اصناف در سازمان امور مالیاتی با امید پارسا رئیس و محمد مسیحی معاون درآمدهای مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.
در این نشست که با حضور سردار حسین دهقان مشاور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مشاوران مالیاتی اتاق اصناف برگزار شد، طرفین درخصوص مالیات عملکرد ۹۸ و تمدید عدم اخذ گواهی ماده ۱۸۶ جهت صدور پروانه کسب بحث و تبادل نظر کردند.
ابراهیم درستی در این نشست با تاکید بر اینکه اصناف در شرایط بحرانی قرار دارند و سازمان این شرایط را مدنظر قرار دهد، گفت: با اختیارات حاصله از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و دسته‌بندی اصناف به سه گروه می‌توانیم به توافقات مناسبی در جهت دریافت مالیات عملکرد سال ۹۸ دست یابیم.
درستی در خصوص لزوم تمدید عدم اخذ گواهی ماده ۱۸۶ جهت صدور پروانه کسب نیز تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود، نبود زیر ساخت لازم و تسهیل صدور مجوز کسب و کار، از رئیس سازمان درخواست داریم تا نسبت به تمدید این موضوع تا پایان سال با اصناف همراهی کنند.
در پایان با موافقت ضمنی رئیس سازمان با تمدید عدم اخذ گواهی ماده ۱۸۶ تا پایان شهریورماه ۹۹، مقرر شد، پیشنهادات و درخواست‌های مطروحه از سوی نمایندگان اصناف، طی مکاتباتی به سازمان امور مالیاتی ارسال و با نظر مساعد سازمان پس از طی مراحل قانونی، اجرایی شود./پ/

image_print