
برگزاری جلسات مستمر کمیته بهبود خدماترسانی به اصناف با حضور رئیس اتاق اصناف ایران
رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت از تشکیل جلسات مستمر کمیته بهبود خدمات رسانی به اصناف کشور با رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا و رئیس اتاق اصناف ایران از هفته آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، جمشید گلپور در حاشیه دیدار با رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا ودر گفتوگو با شاتا از تشکیل کمیته بهبود خدمات رسانی به اصناف کشور خبر داد و گفت: یکی از انتظارات مقام عالی وزارت صمت از دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور، تسهیل و تسریع در فرایندهای کسب و کار جامعه صنفی کشور است.
دبیر هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور با اشاره به فرصتهایی که تحریم برای کسب و کارهای خلاق و جوان پیش آورده، گفت: وظیفه دستگاههای اجرایی جهت تشویق نسل جوان به حضور در توسعه اقتصادی کشور، تسهیل فرایندهای کسب و کار در کشور است.
وی از جوانان خلاق دعوت کرد تا با ارائه پیشنهادات و حضور پررنگ و مشارکت در مجامع اقتصادی کشور نقش آفرینی کند./پ/