رئیس اتاق اصناف ایران :

اصناف با مساعدت دولت می توانند از بحران کرونا گذر کنند

۱:۱۲:۳۸ اسفند ۱۳, ۱۳۹۸

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: به دنبال توقف فعالیت‌های بسیاری از واحدهای صنفی در سراسر کشور در پی شیوع ویروس کرونا به منظور کاهش آسیبهای مالی ناشی از این توقف، اتاق اصناف ایران خواستار حمایت دولت از واحدهای صنفی شد‌.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران سعید ممبینی در گفت وگو با رادیو تهران اظهار کرد: اصناف در تمامی وقایع ملی همراه مردم بوده‌اند و در خصوص پیش گیری از شیوع بیماری کرونا نیز از همان ابتدا ، اتاق اصناف ایران، و اتاق های اصناف سراسر کشور و اتحادیه‌ها را هدایت کرده است تا سطح رعایت بهداشت در خدمات افزایش یابد و توصیه های ارائه شده از سوی مراکز بهداشتی را رعایت کنند که خوشبختانه همین اتفاق هم افتاد.
وی تصریح کرد: با توجه به توصیه‌های ستاد بحران که دلالت بر حضور نیافتن مردم در اماکن عمومی و استفاده نکردن از خدمات آرایشگاهی، هتل ها، تالارهای پذیرایی ، رستوران ها و &#۸۲۳۰; شد که به این ترتیب بسیاری از واحد‌های صنفی آسیب دیدند.
ممبینی تصریح کرد: علاوه بر واحد‌های خدماتی واحد‌های توزیعی نیز آسیب دیدند. این دست از واحد‌های صنفی که تمام سال را انتظار کشیدند تا در ایام شب عید و تامین نیازهای مردمی جبران رکود یکساله را کنند .
وی افزود:نمایشگاه های بهاره که هر ساله در این ایام برگزار می شد به واسطه رعایت توصیه های بهداشتی تعطیل شد. بسیاری از واحد‌های صنفی کالاهای شب عید را تامین کرده و متعهد به پرداخت هزینه شده و چک امضاء کرده بودند و حالا نمی‌توانند به این تعهدات مالی عمل کنند.
ممبینی به مشکلات مالیاتی واحد‌های صنفی نیز اشاره و بیان کرد: برخی از واحد‌های صنفی تقسیط مالیاتی داشتند و حالا موعد آن قسط رسیده و نمی توانند آن را پرداخت کنند‌ و همچنین مشکلاتی در حوزه تامین اجتماعی نیز پیش آمده است.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: ما برای اینکه میزان آسیب کمتری به واحد‌های صنفی برسد و سطح اشتغال در بنگاه‌های صنفی را حفظ کنیم رایزنی ها و مکاتباتی را با معاون اول رئیس‌جمهوری، سازمان امور مالیاتی و &#۸۲۳۰; داشته و پیشنهاداتی را ارائه کرده‌ایم. ما از سازمان امور مالیاتی می‌خواهیم که زمان پرداخت اقساط مالیات را به تاخیر بیاندازند و واقعیت بازار این ماه را در زمانی که می خواهد مالیات ها را تعیین کند در نظر بگیرد. همچنین بخشی از بخشودگی‌های مالیاتی که مهلت آن تا پایان اسفند بوده ضروری است تا دست کم شش ماه به تعویق بیافتد.
ممبینی گفت: بسیاری از واحد‌های صنفی ما مستاجر هستند و از موجران می خواهیم که نهایت همکاری را با آن‌ها داشته باشند و همگی دست به دست هم دهیم تا از این شرایط عبور کنیم.
وی در پایان از درخواست کمک های بلاعوض و تسهیلات کم بهره برای صنوف آسیب پذیر به دولت ارائه شده است چرا که برخی از صنوف معیشت روزمره آن‌ها در معرض خطر است. این ها همان‌هایی هستند که در تمام سال های گذشته به مردم خدمات ارائه داده‌اند و در کنار دولت بوده‌اند و حالا نیاز است تا دولت همراه آن‌ها باشد.

image_print