
اصناف آسیبدیده از کرونا باید مشمول بخشودگی مالیاتی شوند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی: اصناف آسیبدیده از کرونا باید مشمول بخشودگی مالیاتی شوند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در حمایت از اصناف و بازاریان آسیب دیده از دوران کرونا گفت: وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی باید از اختیارات قانونی خود برای بخشودگی مالیات آن دسته از اصنافی که در این ایام دچار آسیب شده اند، استفاده نماید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از کرمان نو، محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بیانیه فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی در حمایت از اصناف، واحدهای تولیدی و بازاریان خبر داد.
محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور از بیانیه فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی در حمایت از اصناف و بازاریان آسیب دیده از دوران کرونا خبر داد و گفت: متاسفانه دولت در طول این چند ماه سیاست های حمایتی از بخش اصناف نداشته است و در حالیکه خانواده بزرگ اصناف با حدود سه میلیون واحد صنفی ۱۷ درصد اقتصاد ملی را بر عهده دارند، دچار آسیب های فراوان شده اند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی باید از اختیارات قانونی خود برای بخشودگی مالیات آن دسته از اصنافی که در این ایام دچار آسیب شده اند، استفاده نماید، تصریح کرد: هر جایی که نیاز به مصوبه قانون باشد مجلس شورای اسلامی ورود پیدا خواهد کرد.
زاهدی اعطای تسهیلات ارزان قیمت به اصناف آسیب داده و حضور نمایندگانی از اتاق تعاون، اتاق اصناف و اتاق بازرگانی در ستاد کرونا را ضروری دانست./ح/