خطر گسترش کرونا در رستوران ها

خطر گسترش کرونا در رستوران ها/ تخلفها را به کجا گزارش دهیم؟
سخنگوی وزارت بهداشت، از رستوران ها به عنوان یکی از محیط های انتقال ویروس کرونا نام برد و گفت: این وضعیت در سفرها بیشتر خودنمایی می کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران به نقل از مهر، سیما سادات لاری، بعد از ظهر جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰، در پایان ارائه آمار روزانه کرونا، نکاتی را پیرامون پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، متذکر شد.
سخنگوی وزارت بهداشت، با بیان اینکه بر اساس مطالعات معتبر بینالمللی رستورانها خطرناکترین محل انتقال ویروس کووید ۱۹ هستند، افزود: بر اساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی به ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
وی ادامه داد: توصیه ما به مردم به ویژه مبتلایان به بیماریهای زمینهای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.
لاری تاکید کرد: مردم میتوانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیریهای بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، مردم می توانند تخلف ها را همچنین به سامانه 124 و بازرسی های اتاق های اصناف شهرستان ها و اتحادیه های مربوط گزارش دهند./پ/