افزایش قیمت کالا در بازار شهرکرد به بهانه شب یلدا وجود ندارد

رئیس اتاق اصناف شهرکرد: افزایش قیمت کالا در بازار شهرکرد به بهانه شب یلدا وجود ندارد

رئیس اتاق اصناف شهرکرد گفت: در آستانه فرا رسیدن شب یلدا و شب چله نظارت بر بازار مرکز چهارمحال و بختیاری افزایش یافت در مدت اجرای طرح نظارت ویژه یلدا بر بازار شهرستان شهرکرد هیچ‌گونه افزایش قیمت و تغییر نرخ در کالاها وجود ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از ایرنا، محمود حبیبیان ، در خصوص آخرین وضعیت نظارت بر بازار شهرستان شهرکرد تاکید کرد: طرح ویژه یلدا از ۲۰ تا ۳۰ آذرماه جاری به‌مدت ۱۰ روز در بازار این شهرستان اجرا می‌شود.

وی افزود: در این مدت ۲ گروه بازرسی در شهرکرد نظارت بر اتحادیه‌های خواروبارفروشان، میوه‌فروشان و شیرینی‌فروشان را تقویت و با هرگونه گران‌فروشی و کم‌فروشی احتمالی برخورد می‌کنند.

وی افزود: مردم  شهرکرد در صورت لزوم می‌توانند شکایت‌های خود درخصوص بازار این شهرستان را از طریق شماره تلفن ۰۳۸۳۲۲۶۲۳۲۴ اعلام و ثبت کنند.

حبیبیان تصریح کرد: در مدت اجرای طرح نظارت ویژه یلدا بر بازار  شهرکرد هیچ‌گونه افزایش قیمت و تغییر نرخ در کالاها وجود ندارد

وی یادآور شد: مردم  شهرکرد پیشنهادهای خود را به‌منظور ارتقای خدمات‌رسانی بازاریان به اتاق اصناف این شهرستان اعلام کنند.

حبیبیان اظهار داشت: در ۲ روز اخیر ۲۰ مورد بازرسی از بازار  شهرکرد انجام، ۲ مورد تخلف شناسایی و برای رسیدگی به اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری ارسال شد./ح/