اجرا و گسترش نظام استاد شاگردی با هدف تامین نیاز اشتغال واحد‌های صنفی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران مجید کارگر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان این کاررا از سوی رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند بسیار مهم و ارزشمند دانست و به رؤسای اتحادیه صنفی و شاغلین در رسته‌های فنی فعال در سطح شهرستان تاکید کرد: نسبت به شناسایی و تامین نیاز مشاغل صنفی و اجرای شیوه نامه نظام استاد شاگردیبا مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان ارتباط و همکاری ویژه‌ای داشته باشند.

مهرداد مداحی نژاد رئیس فنی و حرفه‌ای زرند، وضعیت اقتصادی و اشتغال این شهرستان را در چند سال اخیر با توجه به منابع معدنی و سرمایه گذاری شرکت‌های کوچک و بزرگ در کنار فعالین اقتصادی در بخش کشاورزی که منجر به اشتغال فراوانی برای افراد جویای کار شده، مثبت ارزیابی کرد.

وی گفت: از ابتدای امسال، تدوین سند توسعه مهارت شهرستان با هدف پیش بینی نیاز‌های آموزشی و اشتغال شهرستان در بازه زمانی کوتاه مدت و بلند مدت را در برنامه اصل خود قرار داده ایم.

مداحی نژاد افزود: با شناسایی ظرفیت‌های موجود و برنامه ریزی آموزشی به شیوه کار آموزی و آموزشی در محیط واقعی کار به خوبی می‌توان در کاهش نرخ بیکاری و تغییر فرهنگ کار قدم‌های مثبتی برداریم./ح/