پلمب یک انبار زیرزمینی تولید شامپوی تقلبی در پیرانشهر

رئیس اتاق اصناف پیرانشهر: پلمب یک انبار زیرزمینی تولید شامپوی تقلبی در پیرانشهر
رئیس اتاق اصناف پیرانشهر گفت: در گشت مشترک ادارات این شهرستان، یک انبار تولید اقلام تقلبی کشف و ۱۰ هزار عدد شامپو در آن ضبط شد.
او بیان کرد: این شامپو ها در بطری های ۵۵۰ میلی گرمی با برند خارجی جعلی طی فرآیندی دستی توسط افرادی سودجو به صورت زیرزمینی در این شهرستان تولید می شد.
رئیس اتاق اصناف پیرانشهر با بیان اینکه انبار کشف شده به دستور دادستان پیرانشهر پلمب و حکم جلب متهم صادر شده است، افزود: رصد بازار این شهر هم برای جمع آوری شامپوهای توزیع شده احتمالی در حال انجام بوده اما تاکنون موردی در این خصوص کشف نشده است.
بشیر در ادامه گفت: این مقدار شامپو به دلیل تقلبی بودن و فقدان مشخصات ۹ گانه و فاسد شدن به علت رعایت نکردن شرایط نگهداری توقیف شده و در صورت مصرف میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه سازد.
وی از شهروندان بهویژه مسافران و گردشگران این شهرستان خواست اقلام آرایشی و بهداشتی را تنها از فروشگاه های معتبر تهیه کنند./ح/