اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی

در گفت و گو با دبیر کل اتاق اصناف ایران مطرح شد/ اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی
دبیر کل اتاق اصناف ایران با اشاره به گزارشات واصله از بازرسان اتاق ها و اتحاديه هاي صنفي سراسر كشور و نيز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاههاي علوم پزشكي در خصوص كاهش سطح رعايت پروتکلهای بهداشتی و اخطار به واحدهای صنفی گفت: به علت روند كاهشی رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و برخی از مراکز عرضه مواد غذایی از جمله رستورانها، فستفودها و ساندویچیها به ویژه در شهرهای مسافرپذیر که مردم تردد بیشتری در آنجا دارند، مراجعات بیماران کرونا به بیمارستانهای این شهرها افزایش یافته است.
محمدباقر مجتبایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران بیان کرد: از این رو اتاق اصناف ایران در ابلاغیهای از مردم و واحدهای صنفی خواسته است تا درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه در مراکز توزیع غذا و خوراکیها را همچون قبل از تعطیلات نوروزی به بيش از۹۵ درصد برسانند.
وی افزود: بدیهی است چنانچه پروتکلهای بهداشتی رعایت نشود، شهرها به سمت وضعیت نارنجی و قرمز خواهند رفت و باری دیگر کسب و کارها در معرض تعطیلی و ضرر و زیان هنگفت قرار خواهند گرفت و ما نمونه آن را در سال گذشته به تلخي تجربه کردیم. همچنین روند نزولی رعایت پروتکلهای بهداشتی در مقابل روند افزایشی بیماران مبتلا به کرونا را در پی خواهد داشت.
دبیر کل اتاق اصناف ایران تاکید کرد: توصیه ما به اماکن صنفی به ویژه رستوران ها، فست فود ها و سایر مراکز توزیع غذا و خوراکی، ایجاد امکان تهويه مناسب و مستمر و نيز استفاده از فضای باز جهت پذيرايی از مسافران و مشتريان است. رعایت پروتکلهای بهداشتی و خود کنترلی از سوی مردم و واحدهای صنفی نیز مورد تاکید است تا مجبور به برخوردهای قهری و پلمپ کوتاه مدت یا بلند مدت واحدهای صنفي متخلف نباشیم. /پ/