ابلاغ تشدید رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران و فست فودها و اخطار پلمب متخلفین

ابلاغ تشدید رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران و فست فودها و اخطار پلمب متخلفین/ هشدار بازگشت شهرها به رنگهای نارنجی و قرمز
ابلاغیه اتاق اصناف ایران بر اساس نامه وزارت بهداشت و نيز کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص رعایت جدی پروتکلهای بهداشتی و اخطار به واحدهای صنفی و مردم صادر شد.
نظر به گزارشات واصله از سوی بازرسان اتحادیهها و اتاقهای اصناف سراسر کشور و نیز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشكی، سفرهای نوروزی منجر به کاهش سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی (مانند رستورانها، فست فودها، کبابیها و کافیشاپها) در اقصی نقاط کشور و بالاخص شهرهای مسافرپذیر شده است و در صورت ادامه روند كاهشی رعايت پروتكلهای بهداشتی، تغيير رنگ این شهرها به نارنجی و قرمز قابل پيشبينی است.
رعايت تهويه هوای تنفسی و گردش هوا در اماكن صنفی، فاصله بين ميزها و صندلیها و رعايت سقف تعداد مشتريان در رستورانها و سالنهای غذا خوری و فست فودها به ازای هر چهار متر مربع يك مشتری در هر سالن و نيز رعايت محدوديت تعداد مشتريان در هر سالن متناسب با وضعيت شهرها از ضروريات است.
بدیهی است در شرایط نارنجی و قرمز شهرها، علاوه بر افزایش آمار مرگ و و میر و اثرات سوء اجتماعی، به موجب آخرین ابلاغيه طرح «مدیریت هوشمند محدودیتهای متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید-۱۹ در شهرهای کشور» که در پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مورخ ۲۰ دی ۹۹به تصویب رسید، در شهرهای با وضعيت قرمز تنها مشاغل ضروري امكان فعاليت داشته واکثریت کسب و کارهای صنفی تعطیل خواهند شد. ضمنا مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی نیز در شهرهاي قرمز فقط به صورت بیرونبر فعال خواهند بود.
همچنین واحدهای صنفی متخلفی که در رعایت پروتکلهای بهداشتی کوتاهی داشته باشند مشمول جریمههای سنگین و نيز پلمب خواهند شد.
لذا از تمامی هم وطنان گرامی، مسافران، مشتریان، كارفرمايان و شاغلين در واحدهای صنفی فعال در مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی و نیز سایر مشاغل انتظار میرود با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی مانع از ایجاد موج جدید شیوع ویروس کرونا، افزایش آمار قربانیان و نیز زیان فعالان اقتصادی باشند.
مشاركت عمومي و افزايش سطح مسوليت پذيري اجتماعي در افزايش بيش از ٩٥ درصدي رعايت پروتكل هاي بهداشتي ، مهمترين عامل حفظ همزمان سلامت و معيشت احاد جامعه خواهد بود. (۵ فروردين ١٤٠٠)
روابط عمومی اتاق اصناف ایران
فایل های پیوست: