برگزاری نشست تخصصی بهره وری و بهبود فضای کسب و کار و زنجیره ارزش نان

برگزاری نشست تخصصی بهره وری و بهبود فضای کسب و کار و زنجیره ارزش نان
نشست تخصصی بهره وری و بهبود فضای کسب و کار و زنجیره ارزش نان و غلات برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، نشست تخصصی بهره وری و بهبود فضای کسب و کار و زنجیره ارزش نان و غلات صبح امروز 2 اسفند 1402 در محل اتاق اصناف ایران برگزار شد.
در این نشست علی محمودیان، سرپرست معاونت کسبوکار اتاق اصناف ایران، نمایندگانی از اتحادیه های نان از چندین شهر متفاوت کشور و مدیران، مشاوران و کارشناسان اتاق اصناف ایران حضور یافتند.